Cseh Laci beszólt Hosszú Katinkának: "Kicsit tehetetlennek érzem magam"

Cseh László Hosszú Katinka beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cseh Laci a Nemzeti Sportban megjelent interjújában elmondta, hogy nem tetszett neki, hogy Hosszú Katinka a nyilvánosság előtt ment neki Gyárfás Tamásnak, az úszószövetség korábbi elnökének.

Hosszú Katinka tavaly nyílt levélben szólította fel Gyárfás Tamást, hogy mondjon le. Több úszó is csatlakozott hozzá. Gyárfás végül távozott, a helyére Bienerth Gusztáv került. Csah Laci viszont úgy gondolja, hogy Katinkának nem így kellett volna eljárnia, nem kellett volna bevonni a nyilvánosságot.

Cseh László nem ért egyet Katinkával Forrás: All rights reserved/Mudra Laszlo


"Kicsit tehetetlennek éreztem magam, és nem is tetszett az egész: szerintem az úszóberkeken belül kellett volna mindent megbeszélnünk. Nekem is megvan a véleményem, de nem állok azzal a nyilvánosság elé, mindig is az volt az elvem, hogy házon belül oldjuk meg a gondokat" - mondta Cseh a Nemzeti Sportnak.






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.