Gáspár Evelin szakított a barátjával?

Forrás: Instagram/Gáspár Evelin -
Gáspár Evelin szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin sokáig nem vállalta fel kapcsolatát, de aztán megtört a jég, és hosszú idő elteltével végre megmutatta párját. Most azonban lekerültek a közös fotók, helyettük egy sokatmondó üzenetet tett közzé – ez vajon azt jelenti, hogy szakítottak?

Sok időbe telt, mire végre Gáspár Evelin megmutatta a párját. Ahogy azonban megtört a jég, szinte ontotta magából a közös képeket. Evelin hihetetlenül boldognak tűnt, hiszen a bombaalak mellett immár egy társat is magáénak tudhatott.

Gáspár Evelin szingli? Forrás: Instagram/Gáspár Evelin

Nemrég azonban különös üzenetet tett közzé Instagram-oldalán Győzike lánya, ezzel egy időben lekerült az összes közös fotójuk a közösségi oldalról. Vajon ez azt jelenti, hogy Gáspár Evelin és párja szakítottak? "Hölgyek, amit megtanultatok, valamint a karrieretek és a pénzetek soha nem fog egy nap felébredni és úgy dönteni, hogy elhagy titeket" – tette közzé Evelin az üzenetet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.