Egy válogatott játékos szervezetében találtak doppinglistás szert, ami miatt akár kétéves eltiltást is kaphat. A hokis állítólag marihuánával bukott le.

Azt már hivatalosan is megerősítették, hogy az egyik válogatott hokis szervezetében tiltólistás szert találtak, de ennél több információt egyelőre nem osztottak meg az ügyről. Amíg a vizsgálat le nem zárul, nem nevezhetik meg sem a játékost, sem azt, hogy milyen szerről van szó, de sajtóértesülések szerint marihuánával bukott le a sportoló. 

Kiderült, mit találhattak a hokis szervezetébenForrás: Thinkstock

A Blikk egy a neve elhallgatását kérő informátorra hivatkozva állítja, hogy biztosan marihuánát találtak a válogatott játékos szervezetében. A Magyar Antidopping Csoport vezetője nem akart nyilatkozni az üggyel kapcsolatban, mivel még nem zárult le a nyomozás, de azt szakértőként elmondta, ha valaki marihuánával bukik le, annak vagy egyszerre kellett nagy mennyiséget fogyasztania, vagy többször használta a szert. A lap azt is tudni véli, ki az a játékos, aki akár 2 éves eltiltást is kaphat: "szinte biztosan Sofron István", aki a bulvároldalak címlapján mostanában Tücsivel való kapcsolata miatt gyakran szerepelt