Meghalt Burger Barna fényképész

Fotó: Polyák Attila - Origo -
halál fotós Burger Barna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Burger Barna keddre virradóra hunyt el, de már évek óta súlyos beteg volt. A fotóművész, akinek fényképeit New Yorkban, Frankfurtban, Berlinben és Lipcsében is kiállították, 52 évesen távozott.

Keddre virradóra elhunyt Burger Barna fényképész, aki évek óta súlyos betegségben szenvedett. A fotóművész azonban szinte végig dolgozott, még nyáron is készített fotókat, az Országos Kéktúrán is fotózott, képeiből kiállítás is nyílt. Burger Barna képei több sikeres magazinban jelentek meg, külföldön is voltak kiállításai.

Burger Barna 52 évesen hunyt el Fotó: Polyák Attila - Origo

Fotóira kíváncsiak voltak New Yorkban, Frankfurtban, Berlinben és Lipcsében is. Érdeklődése mindig is széles körű volt, a munkái között a portrék ugyanúgy megtalálhatók, mint a középületek fotói. Nem véletlen, hogy számos neves magazinnak volt a munkatársa. 1993 óta fényképezett a Fidesz számára, 23 éven keresztül ő volt Orbán Viktor személyi fotósa.

Magyar is lehet a Németországban meggyilkolt férfihttp://www.life.hu/news/20170221-magyar-lehet-a-nemetorszagban-meggyilkolt-ferfi.htmlEgy fém dobozban találták meg az egyelőre ismeretlen férfi holttestét az Elba partján Németországban. Az biztos, hogy gyilkosság áldozata lett, de a származását egyelőre nem tudják, akár magyar is lehet. NewsOrigoMegszólalt a grazi buszbaleset sofőrjehttp://www.life.hu/news/20170221-megszolalt-a-grazi-buszbaleset-sofojre-megrazo-vallomas.html1983-ban egy magyar vállalati busz a szerpentinről a szakadékba zuhant Graz közelében. A buszvezető nem tudta megakadályozni a tragédiát, nem működött a fék...A férfi 33 évvel a szörnyű eset után sem tudta feldolgozni a történteket. Őszinte vallomás következik.... NewsThinkstockKiskorú molesztálásával vádolnak egy férfit http://www.life.hu/news/20170220-kiskoru-szexualis-zaklatasaval-vadolnak-egy-ferfit.htmlA férfit szexuális erőszak és kétrendbeli kiskorú veszélyeztetése miatt ítélték el, de nem lett jogerős a büntetése. News--Elhunyt a lengyel Greta Garbo, Danuta Szaflarskahttp://www.life.hu/news/20170220-meghalt-danuta-szaflarska-102-eves-volt.htmlA híres lengyel művésznőt 102. születésnapja után nem sokkal érte a halál.News--Szörnyű tragédia! 37 évesen elhunyt a válogatott játékoshttp://www.life.hu/news/20170220-daniel-vickerman-37-eves-koraban-hunyt-el.htmlGyászol a sportvilág! 37 éves korában, sydney-i otthonában elhunyt Daniel Vickerman. NewsThinkstockElhunyt Nagyezsda Olizarenko, volt szovjet világcsúcstartó futónőhttp://www.life.hu/news/20170219-elhunyt-nagyezsda-olizarenko-volt-szovjet-vilagcsucstarto-futo.htmlHatvanhárom éves korában elhunyt Nagyezsda Olizarenko, a női 800 méteres síkfutás korábbi világcsúcstartója. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.