Koncertjük után veszítette életét a fiatal stábtag

halál együttes Avenged Sevenfold
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai Avenged Sevenfold zenekar egyik színpadi kellékese tragikus módon veszítette életét az együttes stuttgarti fellépése után. 

A szörnyű baleset akkor következett be, mikor a koncert után elkezdték lebontani a színpadot. A dolgozók közül az egyik 26 éves férfi rázuhant egy alatta munkálkodó 19 éves kollégájára, aki a sérülés következtében életét vesztette.

A másik sérült azóta kórházban van, állapota súlyos és kritikus. Az együttes a közösségi oldalán fejezte ki az együttérzését a tragédiával kapcsolatban. - írta meg a Kerrang.

"Az együttes és a stáb tagjait is egyaránt megviselték a hírek. Imádkozunk a kórházban fekvő dolgozóért, a két fiatal hozzátartozóiért, és mindenkiért, aki részese volt a szörnyű tragédiának"

Bántalmazták a 6-os villamos vezetőjéthttp://www.life.hu/news/20170222-bantalmaztak-a-6os-villamos-vezetojet.htmlA Móricz Zsigmond körtéri végállomásnál támadt rá egy férfi szerda délelőtt a 6-os villamos vezetőjére, aki elvesztette az eszméletét. News--Úgy néz ki a férfi a körözési fotóján, mint egy mesefigura - Fotó! http://www.life.hu/news/20170222-a-korozott-ferfi-a-simpson-csalad-szereplojere-hasonlit.htmlIlyen vicces körözési fotót már rég nem láttunk: a szóban forgó személy ugyanis több mesehősre is hasonlít. Ezen nevet most az internet! News--Saját gyermekei szeme láttára erőszakoltak meg egy nőt http://www.life.hu/news/20170222-az-isis-bantalmazasairol-meselt-egy-megeroszakolt-no.htmlKegyetlenül bántak egy kurd nővel: többször megerőszakolták a saját gyerekei szeme láttára. NewsThinkstock10 éves gyerek erőszakolta meg 8 éves társáthttp://www.life.hu/news/20170221-10-eves-gyerek-eroszakolt-megy-egy-8-evest.htmlA 10 éves ausztrál fiút azzal vádolják, hogy megerőszakolta és megfenyegette 8 éves iskolatársát. Tárgyalások zajlanak az ügyben. News--Meghalt Burger Barna fényképészhttp://www.life.hu/news/20170221-meghalt-burger-barna-fenykepesz.htmlBurger Barna keddre virradóra hunyt el, de már évek óta súlyos beteg volt. A fotóművész, akinek fényképeit New Yorkban, Frankfurtban, Berlinben és Lipcsében is kiállították, 52 évesen távozott. News--Magyar is lehet a Németországban meggyilkolt férfihttp://www.life.hu/news/20170221-magyar-lehet-a-nemetorszagban-meggyilkolt-ferfi.htmlEgy fémdobozban találták meg az egyelőre ismeretlen férfi holttestét az Elba partján Németországban. Az biztos, hogy gyilkosság áldozata lett, de a származását egyelőre nem tudják, akár magyar is lehet. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.