Saját gyermekei szeme láttára erőszakoltak meg egy nőt

Forrás: Thinkstock -
ISIS erőszak szexuális bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kegyetlenül bántak egy kurd nővel: többször megerőszakolták a saját gyerekei szeme láttára.

Számtalan erről szóló beszámolót olvashattunk már, különböző vallású és származású bántalmazott nők történetét. Most azonban napvilágra került a Human Rights Watch (HRW) nevű szervezet egyik dokumentációja, amelyben egy 26 éves édesanya mesél, akit annak ellenére erőszakoltak meg, hogy azonos vallást képviselt, mint a támadói.

Hanan 2016 áprilisában került az ISIS rabságába, miután a városa a terrorszervezet hatalma alá került. A fiatal nő vallása megegyezett a dzsihádistákéval, mégis hitetlennek nyilvánították. A férje korábban elmenekült a városból, ezért a többgyermekes anyának megparancsolták, hogy kössön házasságot egy helyi hadúrral, ám a nő megtagadta az utasításaikat. Ennek következtében büntetésül bekötötték a szemét, majd megerőszakolták, és meg is verték.

(képünk illusztráció) Forrás: Thinkstock

"Ettől kezdve a férfi mindennap megerőszakolt, ráadásul mindig a gyermekeim szeme láttára" – mesélte az elkeseredett Hanan.

A nő azt is elárulta, hogy a szellemileg sérült lánya sokat nem fogott fel a látottakból,

a fia viszont rendszeresen emlegeti a történteket, őt nagyon megviselte minden, amit látott.

A nő szenvedését végül az apja szüntette meg, akinek 2017 januárjában sikerült kiváltania a lányát, és az unokáit. Ezután hamar elhagyták a várost, és új életet kezdtek – írta meg a DailyMail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.