Kelemen Anna a Facebook-oldalán tett közzé egy különös fotót, amin Koncz Gábor Kossuth-díjas művésszel látható. Kiderült, hogy nem csak egy véletlen találkozásról van szó: egy reklámban fognak együtt szerepelni, ráadásul egy potencianövelőében. 

Különös fotót tett közzé az egykori nyuszilány a közösségi oldalán. A képen Koncz Gábor Kossuth-díjas művésszel látható. Azt már a képe leírásából lehetett sejteni, hogy nem véletlen találkozásról van szó, hiszen a lány azzal kommentálta a felvételt, hogy valami készül. 

A Bors meg is kereste ezzel kapcsolatban Koncz Gábort, de a művész úr nem akart nyilatkozni. "Nem akarok nyilatkozni erről, mert még azt találják kihozni belőle, hogy összejöttem Kelemen Annával" – mondta a színművész, de enélkül is kiderült, hogy miről lehet szó. A lap információi szerint egy potencianövelő szert fognak együtt reklámozni, amit eredetileg Gesztesi Károllyal népszerűsítettek volna, de a színész elesett a szereptől. A lap Annácskát is megkereste, de arról ő sem beszélt, miért találkoztak a művész úrral. "Megtisztelő Konczot ismerni, vele találkozni. Jó páros a miénk!" – mondta az egykori botrányhős. Kiderült az is, hogy a párosnak más közös munkája is lesz, állítólag egy napi sorozathoz forgattak együtt egy próbaadást.