Kelemen Annával reklámoz potencianövelőt Koncz Gábor

Koncz Gábor Kelemen Anna potencianövelő szerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelemen Anna a Facebook-oldalán tett közzé egy különös fotót, amin Koncz Gábor Kossuth-díjas művésszel látható. Kiderült, hogy nem csak egy véletlen találkozásról van szó: egy reklámban fognak együtt szerepelni, ráadásul egy potencianövelőében. 

Különös fotót tett közzé az egykori nyuszilány a közösségi oldalán. A képen Koncz Gábor Kossuth-díjas művésszel látható. Azt már a képe leírásából lehetett sejteni, hogy nem véletlen találkozásról van szó, hiszen a lány azzal kommentálta a felvételt, hogy valami készül.

A Bors meg is kereste ezzel kapcsolatban Koncz Gábort, de a művész úr nem akart nyilatkozni.

"Nem akarok nyilatkozni erről, mert még azt találják kihozni belőle, hogy összejöttem Kelemen Annával"

– mondta a színművész, de enélkül is kiderült, hogy miről lehet szó. A lap információi szerint egy potencianövelő szert fognak együtt reklámozni, amit eredetileg Gesztesi Károllyal népszerűsítettek volna, de a színész elesett a szereptől. A lap Annácskát is megkereste, de arról ő sem beszélt, miért találkoztak a művész úrral. "Megtisztelő Konczot ismerni, vele találkozni. Jó páros a miénk!" – mondta az egykori botrányhős. Kiderült az is, hogy a párosnak más közös munkája is lesz, állítólag egy napi sorozathoz forgattak együtt egy próbaadást.

Kényszerből vette el Dianát Károly herceghttp://www.life.hu/sztarok/20170222-kenyszerbol-vette-el-diana-hercegnot-karoly-herceg.htmlKároly herceg könyvben vallott arról, hogy apja nyomására vette feleségül Diainát. TV + SztárokOrigoTeréz körúti robbantás: nem tudni, P. Lászlónak mi volt az indítékahttp://www.life.hu/sztarok/20170221-nem-tudni-mier-robbantott-aterez-koruton-p-laszlo.htmlHiába tett részletes beismerő vallomást az eddigi gyanúsított P. László, az nem derült ki, hogy miért követte el a bűncselekményt. Nem világos, mi vette rá. TV + SztárokOrigo38 éves lett Jennifer Love Hewitthttp://www.life.hu/sztarok/20170221-ma-van-jennifer-love-hewitt-szuletesnapja.htmlMa van 38 éve, hogy Jennifer Love Hewitt a világra jött: Isten éltesse sokáig! TV + Sztárok--Ilyen tervekkel indul az Eurovízión Pápai Jocihttp://www.life.hu/sztarok/20170221-ilyen-tervekkel-indul-az-eurovizios-dalfesztivalon-papai-joci.htmlPápai Joci az Origo című dalával indul a kijevi Eurovíziós Dalfesztiválon. A TV2 Megasztár című műsorában feltűnt énekes a Mokkában elárulta, egyszerre szeretné képviseli a romákat és a magyarokat.TV + SztárokOrigoMajka kifakadt: Nincs balhé A Dal körülhttp://www.life.hu/sztarok/20170221-majka-kifakadt-nincs-balhe-a-dal-korul.htmlSzombaton éjszaka Majka a Facebookján fejezte ki örömét, hogy Pápai Joci megy az Eurovízióra. Tóth Gabi és Tóth Vera nem titkolták csalódottságukat, hogy Gabi nem került be az első négybe. Az énekesnő rajongói pedig petíciót írtak alá. A témában az egyik zsűritag, Frenreisz Károly is megszólalt, Majka pedig újra a Facebook-oldalán kommentálta a történteket. TV + Sztárok--A Konyhafőnök celeb: Gáspár Bea és Szabó Győző is megmutatja tudását http://www.life.hu/sztarok/20170221-gaspar-bea-es-szabo-gyozo-is-foz-a-konyhafonok-celebben.htmlAz RTL Klubon nagy sikerrel futó Konyhafőnök ismét képernyőre kerül, de ezúttal nem civil emberek kápráztatnak el főzési tudásukkal, hanem celebek. Többek között Gáspár Bea, Szabó Győző és Csollány Szilveszter is megmutatja, mit tud fakanállal a kezében. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.