Alföldi Róbert felköszöntötte Stohl Andrást

Fotó: Polyak Attila - Origo -
Stohl András Alföldi Róbert születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl András kerek évfordulót ünnepel, betöltötte az 50. életévét. A barátai is megemlékeztek róla, de kétségkívül a legmegindítóbb üzenetet Alföldi Róberttől kapta. A színész őszinte sorait Facebook-oldalán tette közzé.

Stohl András betöltötte az 50. életévét, hiába a kerek évforduló, nagy bulit biztosan nem fog csapni. Minden idejét a próbák viszik el, de ettől függetlenül természetesen a barátai nem feledkeztek meg róla. Alföldi Róbert a Facebook-oldalán köszöntötte kollégáját, egy közös fotóval és szívből jövő, megindító sorokkal. Eddig nem tudhattuk, hogy ilyen bensőséges kapcsolatot ápolnak, de a színész-rendező üzenetéből kiderül,

nagyon közel állnak egymáshoz.

Alföldi Róbert szívből jövő üzenettel köszöntötte fel Stohl Andrást Fotó: Polyak Attila - Origo

"Amikor igazán szépen és mélyen kellene beszélni, akkor valahogy elakadnak a szavak. Csak a nagyon mély érzelem van, a szeretet van. Úgyhogy legjobb lenne hallgatni, és jó erősen megölelni, de ez most legfeljebb gondolatban lehetséges. Úgyhogy mégis kellenek valamiféle szavak.

Nem lennék az, aki vagyok, nem tudnék annyit a világról, a színházról és magamról sem, ha nem találkozom veled.

És sokkal kevésbé élném meg az élet gyönyörűségét, drámaiságát, szörnyűségét és csodálatosságát, ha nem lehetnék a barátod. Ha nem lehetnék a szövetségesed, - és csodálód is.

Úgyhogy ezen a szép és fontos napon, én köszönök neked mindent.

Nagyon boldog születésnapot kívánok nagyon mély, nagy szeretettel" - írta Facebook-oldalára Alföldi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.