26 éves ápolónő zaklatott szexuálisan egy 100 éves bácsit

Forrás: Erie County Sheriff's Office -
ápolónő szexuális zaklatás zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idős embereket ápoló, 26 éves nőt letartóztatták, miután kikerült egy videó arról, ahogy egy 100 éves bácsinak adott öltáncot a férfi akarata ellenére.

Borzasztó videó került ki egy 26 éves ápolónőről, amelyet néhány hónapja egy korábbi munkatárs rögzített. Az idős emberekkel foglalkozó Brittany Fultz a felvételen egy idős bácsival látható, aki a jelentések szerint 100 éves. A nő az idős úr akarata ellenére adott neki öltáncot.

Brittany Fultz zaklatott egy 100 éves bácsit Forrás: Erie County Sheriff's Office

A videó kikerülése után a nőt letartóztatta a rendőrség. A felvételen látható, hogy a nő letolja a nadrágját is a férfi előtt, és végig kihívóan viselkedik. "Új dolgokat tudok neked mutatni – mondta a nő az idős bácsinak. – Nem mondom el senkinek, ha te sem... Lány vagyok, tudod, hogy ez mit jelent?" – kérdezte az ápoló az úrtól. A rendőrség szerint a nő viselkedése összességében kimeríti a zaklatás fogalmát. "Ez felháborító. A nő megfogdosta a férfit annak akarata ellenére" – mondta Anthony Bath, a nyomozás vezetője. A nőt őrizetbe vették, és természetesen a munkáját is elveszítette, ahogy a videót rögzítő munkatársa is – írja a Daily Mail.

Koncertjük után veszítette életét a fiatal stábtaghttp://www.life.hu/news/20170222-19-eves-fiatal-kellekes-hunyt-el-a-stuttgarti-koncert-utan.htmlAz amerikai Avenged Sevenfold zenekar egyik színpadi kellékese tragikus módon veszítette életét az együttes stuttgarti fellépése után. NewsThinkstockBántalmazták a 6-os villamos vezetőjéthttp://www.life.hu/news/20170222-bantalmaztak-a-6os-villamos-vezetojet.htmlA Móricz Zsigmond körtéri végállomásnál támadt rá egy férfi szerda délelőtt a 6-os villamos vezetőjére, aki elvesztette az eszméletét. News--Úgy néz ki a férfi a körözési fotóján, mint egy mesefigura - Fotó! http://www.life.hu/news/20170222-a-korozott-ferfi-a-simpson-csalad-szereplojere-hasonlit.htmlIlyen vicces körözési fotót már rég nem láttunk: a szóban forgó személy ugyanis több mesehősre is hasonlít. Ezen nevet most az internet! News--Saját gyermekei szeme láttára erőszakoltak meg egy nőt http://www.life.hu/news/20170222-az-isis-bantalmazasairol-meselt-egy-megeroszakolt-no.htmlKegyetlenül bántak egy kurd nővel: többször megerőszakolták a saját gyerekei szeme láttára. NewsThinkstock10 éves gyerek erőszakolta meg 8 éves társáthttp://www.life.hu/news/20170221-10-eves-gyerek-eroszakolt-megy-egy-8-evest.htmlA 10 éves ausztrál fiút azzal vádolják, hogy megerőszakolta és megfenyegette 8 éves iskolatársát. Tárgyalások zajlanak az ügyben. News--10 éves gyerek erőszakolta meg 8 éves társáthttp://www.life.hu/news/20170221-10-eves-gyerek-eroszakolt-megy-egy-8-evest.htmlA 10 éves ausztrál fiút azzal vádolják, hogy megerőszakolta és megfenyegette 8 éves iskolatársát. Tárgyalások zajlanak az ügyben. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.