Oscar-díj: szombat este "főpróbát" tartanak a gála előtt

Oscar-díj Mindenki (kisfilm) Oscar 2017
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár az Oscar-gála csak magyar idő szerint hétfőre virradó éjjel lesz, egy rövidfilmfesztivállal már szombaton este megtartják a "főpróbát", ezen az Oscarra jelölt magyar film, a Mindenki alkotói is ott lesznek – számolt be az M1 aktuális csatorna szombati műsorában Kraszkó Zita színész, műsorvezető. 

Elmondása szerint erősebb mezőnyben kell majd helytállnia a magyar filmnek idén, mint tavaly a Saul fiának, amelynek díjazása után nagyobb figyelem hárul a magyar filmekre. Hozzátette, hogy a Mindenki kerek, komoly, frappáns és nagyon másfajta tartalom, mint amivel most a filmesek sokat foglalkoznak, ezek között említette a menekültekkel kapcsolatos témákat is.

Hais Dorottya és Gáspárfalvi Dorka a Mindenki című filmben Forrás: Meteor Film

Érdekességként megemlítette, hogy már vasárnap délután két órakor elindulnak a meghívottak a Los Angeles-i Hollywood Boulevardon található Dolby Theatre épületébe, ahova csak limuzinnal szabad érkezni.

Agyonvertek egy nőt Miskolconhttp://www.life.hu/news/20170225-miskolcon-agyonvertek-egy-not.htmlŐrizetbe vették a miskolci rendőrök azt a férfit, aki olyan súlyosan bántalmazta barátnőjét, hogy az asszony belehalt sérüléseibe.NewsSzörnyű titkot fedett fel az eltűnt magyar fiatal, Nesztler Natália Facebook-fotójahttp://www.life.hu/news/20170225-szornyu-titkot-fedett-fel-az-eltunt-nesztler-natalia-facebook-fotoja.htmlNagy erőkkel keresi a rendőrség a 17 éves Nesztler Natáliát, aki január 21-én tűnt el egy komáromi gyerekotthonból. NewsOrigoPostaládát erőszakolt meg a perverz postáshttp://www.life.hu/news/20170225-postaladat-eroszakolt-meg-a-perverz-ir-postas.htmlAz 52 éves ír férfit egy biztonsági kamera buktatta le, el is bocsátották. NewsThinkstockMeztelen férfi sétálgatott Veszprém belvárosábanhttp://www.life.hu/news/20170225-meztelen-ferfi-setalgatott-veszpremben.htmlA harminc év körüli férfit a hideg sem zavarta, ruhátlanul járkált a veszprémi belvárosban. News--Elítélték a román orvost, aki Nyíregyházán gyilkolthttp://www.life.hu/news/20170225-eliteltek-a-roman-orvost-aki-nyiregyhazan-gyilkolt.htmlA férfit a napokban első fokon elítélte a kolozsvári bíróság. Három év négy hónap börtönbüntetést kapott fegyvercsempészet és tiltott fegyverviselés miatt. Ameddig ezt le nem üli, nem is adják ki Magyarországnak. NewsFotó: Adrián Zoltán - OrigoZacher Gábor kiállt a lúgos támadás áldozata melletthttp://www.life.hu/news/20170224-zacher-gabor-kiallt-a-lugos-tamadas-sertettje-mellett.htmlTovább folytatódik a borzalmas eset boncolgatása, szakértőket hallgattak meg egészségügyi szempontból szemlélve az esetet. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.