Nagy Ferót megcsalta élete első barátnője

Fotó: Mudra László - Origo -
szerelem megcsalás Nagy Feró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Feró már fiatalkorában is nagyon tudott csajozni, volt egy lány azonban, aki elcsavarta fejét. Szerelmes lett, de a lány csúnyán átejtette: megcsalta őt, ami nagy törés volt a zenész életében, de azért nem búslakodott sokáig.

A nőcsábász hírében álló zenész fiatalkorában is könnyedén meghódította a lányok szívét, ám az első szerelem benne nem ébreszt kellemes emlékeket. A kapcsolatukat egyébként is ellenezték a lány szülei, nem volt könnyű dolguk, ha együtt akartak lenni, ráadásul a fiatal hölgy nem volt hűséges Feróhoz, ami megviselte a zenészt.

Nagy Feró szívét is összetörték egyszer Fotó: Mudra László - Origo

"Tizenhat évesen ismertem meg Juditot, három évig udvaroltam neki. Oltári szerelmes voltam belé. Megperzselt. Akkoriban inkább cinikus, mintsem romantikus voltam, de jól kijöttünk egymással. A szülei nem nézték jó szemmel, hogy szemet vetettem a lányukra, a rockos fazonomat nem díjazták, így állandóan titkolóztunk a családja előtt. Biztos sejtették, hogy együtt vagyunk, de mi csak a barátaink előtt mutatkoztunk együtt.

Megtapasztaltam mellette a szerelmet, ám volt egy sejtésem, hogy megcsal. Igazam lett, tényleg megcsalt"

- mesélte a Borsnak Feró, aki motorozás közben látta meg, hogy szerelme egy másik fiú oldalán szórakozik. Másnap kérdőre is vonta a lányt. "Megkérdezte, a szememnek vagy neki hiszek? Végtelen haragra gerjedtem, aztán összeomlottam. Nagyon a lelkemre vettem a történteket, nem hittem el, hogy lesz majd másik szerelmem, kellhetek másnak is. Három hétig szenvedtem, aztán csajozni kezdtem" - mesélte Feró, aki híres zenészként bővelkedett később az utána epekedő lányokban. Ő azonban választott, és már több mint 30 éve boldog házasságban él. Nemrég 5 hónapos unokáját is megmutatta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.