Visszatérhet a képernyőre Ábrahám Edit, a Barátok közt egykori sztárja

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub -
TV2 A Nagy Duett Ábrahám Edit Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régóta nem láthatjuk már Ábrahám Editet az RTL Klub sorozatában. Az a hír járja azonban, hogy hamarosan visszatér a képernyőre, ám ezúttal a TV2-n lesz látható, egy merőben új szerepben. Állítólag a Nagy Duett egyik versenyzője lesz...

Évekkel ezelőtt búcsúzott a Barátok közttől Ábrahám Edit, aki az egyik legrégebbi szereplője volt a sorozatnak. Elköszönése után ugyan még visszatért egy-egy epizódra, de huzamosabb ideje már nem láthatjuk őt rendszeresen a képernyőn. 16 év szereplés után ez igen nagy változás volt a színésznő életében, nem csoda, ha visszavágyik a kamerák elé.

Az a hír járja ugyanis, hogy hamarosan újra láthatjuk őt, csakhogy egy másik csatornán és egy teljesen új szerepben.

Ábrahám Edit a TV2-höz igazol? Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

A Blikk információi szerint ugyanis Ábrahám Edit a TV2 egyik szórakoztató műsorában fog feltűnni, A Nagy Duettben. A lap kereste a színésznőt, de ő nem akart reagálni az értesülésre. Mindenesetre, ha valóban igaz a hír, Ábrahám Edit egy teljesen új oldalát ismerhetik meg a nézők, ráadásul a duettpartnere is jól jár vele, hiszen énekes szerepeket is játszott már színházakban. A TV2 sem kívánta megerősíteni az információt, mindössze annyit közöltek, örülnek, hogy ilyen nagy érdeklődés mutatkozik a show iránt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.