Vásáry André hat év után szingli lett

Forrás: FEM3 -
szerelem szakítás kapcsolat Vásáry André
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hat év után újra egyedül ébredni nem olyan könnyű, ezt tudja Vásáry André is, aki ennyi idő után lett szingli. A párja volt az, aki kimondta a végszót, ezt nem könnyen tudja feldolgozni az énekes.

Féltve őrizte magánéletét a kíváncsi szemek elől Vásáry André, aki hat évig élt boldog párkapcsolatban. A végére azonban teljesen elfáradt a szerelmük, de nehezen jutottak el a lezárásig. Végül André párja volt az, aki kimondta a végső szót. Bár nem könnyű feldolgozni egy ilyen szakítást, ő már új életet is kezdett. André azonban nem tud ilyen gyorsan váltani.

Vásáry André hat év után szingli lett Forrás: FEM3

"A végén nem én mondtam ki, úgyhogy ki lettem dobva. Szerintem elfáradt ez a történet. Nekem ez volt az első nagyon hosszú kapcsolatom, ilyenkor nagyon sok minden eszébe jut az embernek. A lakásban is van sok minden, ami közös emlék.

Nehéz lezárni egy kapcsolatot, legalábbis nekem. Ő már túl is lépett ezen a történeten,

egy új kapcsolatban él most. Gondolom, ha az embert megtalálja az új szerelem, akkor ez természetes, de nekem nem megy ilyen könnyen" – számolt be a fájdalmairól Vásáry André, aki korábban a Sztárban sztárban mutatta meg, hogy milyen sokoldalú.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.