Havas Henrik néhány napja Vajna Timit véleményezte egyik posztjában, amiben Molnár Anikót és Kelemen Annát is megemlítette. Anikó még frissiben kommentelt a tanár úr posztja alá, Anna viszont várt egy kicsit, mielőtt kiosztotta a sztárt.

Ahogy azt a Life.hu is megírta, Havas ezúttal a női celebeket sem kímélte. Vajna Timinek akart elsősorban beszólni, ám ennek az lett a vége, hogy magára haragította Molnár Anikót, aki először elküldte őt melegebb égtájakra, majd csalódottságáról számolt be saját közösségi oldalán. Kelemen Anna máig várt a válasszal, amit a tőle megszokott hangnemben el is mondott a Bors kérdésére.

Kelemen AnnaForrás: Facebook/Kelemen Anna

"Ki az a Havas? Számomra megszűnt létezni.  Azt hittem, ezen már tíz éve túl vagyunk. Írt egy könyvet, de ebben is én voltam a lényeg. Valami újjal kellene előállnia. Nem tudom, mi történt vele, nem voltunk rosszban, de azért most megsértett! Talán a férfiasságával akadnak már gondjai, jót tenne neki egy férfivitamin-kúra. A gyógyszere látszólag már elgurult, így is, úgy is – reagált Kelemen Anna.