Nicole Kidman szokásához híven úgy tündökölt a vörös szőnyegen, akár egy tökéletes porcelánbaba. Ki hinné, hogy még ő is keveredhet kínos szituációkba...

Vasárnap tartották a 89. Oscar-gálát Los Angelesben, Hollywoodban. A világsztárok körében ez az év egyik legrangosabb eseménye, amire már hónapokkal ezelőtt elkezdenek készülni. A ruha, a kiegészítők, a sminkek, a hajak kiválasztása egy egész csapat hosszú munkája. A fél világ árgus szemekkel figyeli ilyenkor a sztárokat, és nem kímélik őket, ha hibáznak. Ahogy a Life.hu is megírta, Jennifer Aniston bakija volt az első, ami kiderült az idei évben. Jen egy lélegzetelállító fekete estélyiben lépett a rivaldafénybe; a ruha és Jenni is tökéletesen néztek ki, mindössze egy baj volt: ez a ruha már tavaly augusztusban debütált Jennifer Lopez koncertjén.

Még fel sem ocsúdtunk ebből a kellemetlen helyzetből, máris itt a következő divatbaki: Nicole Kidman Armani ruhája elszakadt a gálán. Az alább látható videóból egyértelműen kiderül, hogy a világsztár egy háton pántos ruhában érkezett az Oscarra, ám egy nyakbakötősben távozott. Úgy tűnik, a pántok megadták magukat, így a sztárnak improvizálnia kellett, hogy ne kelljen idő előtt hazamennie.

Jenni és Nicole is tökéletesen oldották meg a helyzetet, a ruha duplikálása, illetve a pánt elszakadása természetesen nem az ő hibájuk. Mindenesetre elbeszélgetnénk azokkal a szakemberekkel, akik miatt ilyen kínos helyzetbe kerültek a színésznők.