Détár Enikőre házassága alatt sokszor rátört a szabadságvágy

Fotó: Mudra László - Origo -
Détár Enikő házasság válás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Détár Enikő boldog párkapcsolatban él, de közelgő új szerepe miatt felelevenítette, milyen volt a válása. Elárulta, a házasság alatt ő is sokszor érezte a szabadságvágyat, csak ő soha nem lépett.

Détár Enikő legújabb szerepében egy válófélben lévő, de a férjétől elszakadni képtelen nőt alakít. A színésznő ugyan most boldog párkapcsolatban él, egykor ő is átélte a válás fájdalmát. Enikő ugyanis abban hisz, ha két ember összeköti az életét, akkor meg kell próbálniuk együtt maradni, de ha visszafordíthatatlan az eltávolodás, akkor muszáj új életet kezdeni.

Détár Enikőre sokszor rátört a szabadságvágy Fotó: Mudra László - Origo

"Nem biztos, hogy mindig a férfi lép ki egy kapcsolatból, a nőknél is létezik kapuzárási pánik. Nekem egyébként hullámzó a lelkem,

a házasságom alatt is sokszor felébredt bennem a szabadságvágy, csak én végül ezt soha nem léptem meg"

- mesélte a hot! Magazinnak Détár Enikő, aki nemrég búcsúzott el élete egyik legfontosabb szerepétől, a Macskáktól.

Edvin Marton Kim Dzsongil emlékére koncertezett Észak-Koreábanhttp://www.life.hu/sztarok/20170302-edvin-marton-kim-dzsongil-emlekere-koncertezett-eszak-koreaban.htmlNem sok ember szeretne Észak-Koreába menni, de Edvin Marton nem tudta visszautasítani a meghívást. A néhai vezető, Kim Dzsongil emlékére rendezett fesztiválon lépett fel, és még vissza is menne. TV + Sztárok--Hajdú Péter közös szelfit posztolt szerelmévelhttp://www.life.hu/sztarok/20170302-hajdu-peter-kozos-fotot-osztott-meg-uj-szerelmevel.htmlA Hajdú Péter és Sarka Kata kapcsolatáról szóló találgatásoknak a tegnapi nappal vége szakadt: a tévés új szerelmével érkezett egy nyilvános eseményre, a Fonogram-gálára. TV + Sztárok--Baleset történt A mi kis falunk forgatásánhttp://www.life.hu/sztarok/20170302-baleset-mi-kis-falunk.htmlAz RTL Klub új sorozatának, A mi kis falunk című produkciónak forgatásán váratlan baleset történt: elszabadult egy traktor és a víz felé vette az irányt. TV + SztárokOrigoRékasi Károly nem tudott uralkodni az indulatainhttp://www.life.hu/sztarok/20170302-rekai-karolynak-neha-eljart-a-keze.htmlRékasi Károly életének egy nehéz időszakáról mesélt: édesapja súlyos beteg volt, ami megviselte őt, és sokszor reagált durván egy-egy helyzetben. Olykor még a keze is eljárt... TV + Sztárok--Kembe Sorel kitálal egykori kedveséről, Kondákor Zsófirólhttp://www.life.hu/sztarok/20170302-kembe-sorel-tiszta-vizet-ont-a-poharba-kondakor-zsofi.htmlKondákor Zsófi és Kembe Sorel tavaly év végén szakítottak négy év együttélés és egy közös gyerek után. Az ok akkor ismeretlen volt, a férfi viszont nem hallgat tovább. TV + Sztárok--Gaál Noémi elárulta, hogy visszatér-e a képernyőre http://www.life.hu/sztarok/20170302-gaal-noemi-elarulta-hogy-visszater-e-a-kepernyore.htmlTizenkilenc év után búcsúzott el a TV2-től Gaál Noémi, aki megsiratta az ott töltött éveket és azt, hogy mindannak vége szakadt. Az egykori időjós elárulta, kapott már megkereséseket. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.