Tizenkilenc év után búcsúzott el a TV2-től Gaál Noémi, aki megsiratta az ott töltött éveket és azt, hogy mindannak vége szakadt. Az egykori időjós elárulta, kapott már megkereséseket.

Mindenkit meglepett, amikor kiderült, hogy Gaál Noémi több mint 19 év után búcsúzik a TV2-től. Az időjós is megsiratta a távozást, hiszen rengeteg idő az, amit a csatornánál töltött. Szerencsére a tévés felkészült, hiszen civil foglalkozása is van, már egy jó ideje boltokat üzemeltet. Éppen ezért nem kell sürgősen munka után kapkodnia, de elárulta, hogy kapott már megkereséseket.  Vajon visszatér a képernyőre? 

Gaál Noéminek már vannak megkereséseiForrás: TV2

"Való igaz, kaptam megkereséseket, de egyelőre egyik sem olyan, amire igent tudnék mondani. Vannak ötleteim, de erről még nem szeretnék beszélni. Az viszont rendkívül jólesik, hogy a visszajelzések alapján a nézőknek hiányzom, hiszen ezek szerint kedveltek engem" – mondta a Ripostnak Gaál Noémi. 

Gaál Noémi: "Hidegzuhanyként ért"
Gaál Noéminek szüksége volt néhány napra, hogy beszélni tudjon a távozásáról, hiszen több mint 19 ott töltött év után nagyon nehéz megszólalni. A TV2 egykori emblematikus arca kis idő után azért elárulta, milyen érzések kavarogtak benne, amikor megtudta, hogy mindennek vége! Olvasd el erről a Life.hu cikkét!