Gesztesi Károly az utóbbi időben több rossz időszakon is átesett, főleg az alkohol okozott nála problémát. Szerinte a depressziója miatt került ebbe a helyzetbe, és így elvesztette lánya, Panka bizalmát is, de mindent megtesz azért, hogy visszakapja.

Gesztesi Károly nagyon sok bajt hozott a saját fejére azzal, hogy nem tudott lemondani az alkoholról. A színészt legutóbb ittas vezetés miatt ítélték el, ami az utolsó csepp volt a pohárban. Szerinte a depressziója miatt került ilyen helyzetbe, amivel elveszítette lánya bizalmát. Állítólag Panka annyit mondott neki a telefonba, hogy "Csalódtam benned, apa!". Érthető, hogy ez nagyon szíven ütötte a színészt, elhatározta, hogy visszanyeri a lánya bizalmát. 

Gesztesi Károly vissza akarja nyerni Panka bizalmátFotó: Zsigmond László/Life.hu

Gesztesi Károly egy gyalogtúrára készül, ezzel akar bizonyítani és túljutni a depresszión, amin apja szavai is segítettek. "Tényleg fogalmam sem volt róla, de jó ideje kerülget már a depresszió. Most, hogy hetek óta lábadozom, megint jött a rossz időszak, és bevallom, ha csak fél napra is, de újból rosszul lettem. Gondolkodtam, hogyan rángassam ki magam ebből, és az apámmal folytatott beszélgetés végén megtaláltam a kiutat" - mondta a Ripostnak.