Lapinformációk szerint már Héder Barna vezetésével forgatják a Duna TV vetélkedőjének, a Maradj Talpon! című műsornak az új részeit. 

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Gundel Takács Gábor szakmai okok miatt felmondott a köztévénél. Azt is tudni lehetetett, hogy a műsor készítői a bokszolóból lett műsorvezetővel, Kovács Kokó Istvánnal és Héder Barnával készítettek próbafelvételt. Most pedig kiderült, kettejük közül ki maradt talpon. 

Héder Barnára esett a választás. 

Héder BarnaFotó: Polyak Attila - Origo

"Ezen a héten már vele forgatjuk a Maradj talpon!-t" – mondta egy, a csatornához köthető informátorunk. "Hogy milyen lesz az új műsorvezető? Korai még erről beszélni, meglátjuk. Adjunk neki egy esélyt" – írja a Bors

Az MTVA szórakoztató műveltségi vetélkedőjét 2011. október 3-a óta vezette Gundel. 669 adásban mutatta be a játékosokat, tette fel a kérdéseket, vezényelte le a párbajokat. Még a süllyesztőt is kipróbálta, és bár nem félt, de a gyomra összeszűkült. 

669 adás után szünet nélkül veszi át Héder Barna a műsorvezetést. Gundi utoljára február 16-án forgatott, de mivel több részt előre vesznek fel, március tizedikéig képernyőn lesz. Aznap még elköszön a nézőktől, legközelebb pedig már Héder köszön be. Gundel Takács Gábort, aki az utóbbi két hetet pihenéssel töltötte, nem lepte meg az utódja személye. 

Gundel Takács Gábor Maradj talpon! című műsorbanMTVA

"Barna felhívott, amikor néhány héttel ezelőtt felkérték" – mesélte Gundi. "Még azt sem mondhatom, hogy a hátam mögött történt. Mivel én hagytam ott a műsort, nincs jogom hisztériázni, hogy miért csinálják tovább a Maradj talpon!-t. Sok sikert kívánok, végül is a nézők szeretik ezt a műsort."