Tóth Gabi közönségesnek tartja régi énjét

Forrás: Fb / Tóth Gabi -
Tóth Gabi közönséges
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő nemrég stílusváltáson esett át, nemcsak a külseje újult meg, hanem a dalai is új irányt vettek. Tóth Gabi elmondta, sajnos fiatalon sok hibába beleesett, és ma már közönségesnek tartja azt a Tóth Gabit, aki régen volt.

Egészen új oldaláról ismerhetjük meg az énekesnőt, hiszen nemrég stílusváltáson esett át. Ugyan a névválasztása körül volt némi botrány, hiszen Totovaként akart tovább tevékenykedni, azonban ez a választás alaposan sértette a felvidéki magyarokat. Végül Tóth Gabi inkább visszatért eredeti nevéhez, A Dal című műsorba is így indult, ami szintén nem úgy végződött, ahogy szerette volna. Az viszont biztos, hogy az énekesnő megváltozott, ez az az irány, amit képviselni szeretne.

Tóth Gabi közönségesnek tartja egykori énjét Forrás: Fb / Tóth Gabi

Az út azonban hosszú volt idáig, hiszen először ki kellett lépnie nővére árnyékából, erről mesélt Tóth Gabi D. Tóth Krisztának, valamint arról is, hogy fiatalon sok hibába beleesett. "Úgy beszéltem az emberekkel, mintha mindenki a barátom lenne, bizalmas információkat adtam ki magamból. Sokan átvertek, de még mindig elég naiv vagyok ahhoz, hogy azt higgyem, szeretettel változtathatok ezen.

Mára azért megváltozott a világról alkotott képem, és már közönségesnek tartom azt a Tóth Gabit, aki régebben voltam.

Felnőtt fejjel nem csinálnék újra semmit, de le sem tagadom, hiszen mégiscsak az életem része. Sosem bántam meg, hogy őszinte voltam, és magamat adtam" - mesélte Tóth Gabi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.