jótékonykodás Erős Antónia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erős Antónia nyerte az InStyle magazin díjátadójának jótékony ismert embere díjat. De hogy miért olyan fontos a híradós számára a jótékonykodás, valamint, mit tanácsol azoknak, akik még soha nem jótékonykodtak, az interjúból kiderül.

Szexuális bántalmazottságáról mesélt Jane Fonda http://www.life.hu/sztarok/20170303-jane-fonda-a-szexualis-bantalmazottsagarol-meselt.htmlA közelgő Nőnap kapcsán, Brie Larson interjút készített az Oscar-díjas amerikai színésznővel, Jane Fondával. Az exkluzív beszélgetés keretein belül sok mindenről szó esett, többek között arról is, hogy Fonda korábban szexuális bántalmazás áldozatává vált.TV + Sztárok--Ördög Nóri kiskori képeket mutatott magáról - Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170303-ordog-nori-elkepesztoen-aranyos-kislany-volt.htmlA Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorban láthattunk Ördög Nóriról egy kiskori fotót, de szerencsére azóta több képet is megosztott a közönséggel. A TV2 csinos műsorvezetője kislányként is nagyon édes volt! TV + Sztárok--Tóth Gabi közönségesnek tartja régi énjéthttp://www.life.hu/sztarok/20170303-toth-gabi-kozonsegesnek-tartja-egykori-enjet.htmlAz énekesnő nemrég stílusváltáson esett át, nemcsak a külseje újult meg, hanem a dalai is új irányt vettek. Tóth Gabi elmondta, sajnos fiatalon sok hibába beleesett, és ma már közönségesnek tartja azt a Tóth Gabit, aki régen volt. TV + SztárokOrigoRobert Pattinson és FKA Twigs újra együtthttp://www.life.hu/sztarok/20170303-kibekult-robert-pattinson-es-a-szerelme.htmlKéptelenség követni Robert Pattinson és kedvese szerelmi életét. Legutóbb arról írtunk, hogy felbontották az eljegyzésüket, viszont mostanában újra együtt jellenek meg. Ki tudja, talán mégis lesz esküvő... TV + Sztárok--Hiába az új pasi, Lady Gaga visszavágyódik az exéhezhttp://www.life.hu/sztarok/20170303-lady-gaga-meg-mindig-az-exvolegenyet-szereti.htmlHiába tűnik úgy, hogy Gaga túl van már az előző kapcsolatán, bizonyos vélemények szerint ez csak önámítás. TV + SztárokAFPA rendőrség kísérte be a bíróságra Kállay-Saunders Andrásthttp://www.life.hu/sztarok/20170303-a-rendorseg-kiserte-be-a-birosagra-kallay-saunders-andrast.htmlSúlyos testi sértéssel vádolják Kállay-Saunders Andrást, ügye már régóta húzódik. Ítéletet most sem hoztak, mivel Kállay nem jelent meg a tárgyaláson. A rendőrség ment érte. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.