8 km-t gyalogolt -24 fokban a négyéves kislány - A nagymamáján akart segíteni

Forrás: Yury Darbaa / The Siberian Times -
Szibéria gyermek segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ettől szomorúbb ma már biztosan nem lesz: Szaglana Szalcsak, a négyéves szibériai kislány a nagymamájának akart segítséget hívni, dacolva a zord időjárással, a farkasokkal és a mély hóval.

Szaglanát a nagyszülei nevelték, és egy reggel a kislány azt vette észre, hogy a nagymamája teste hideg. A nagypapája vak, így az unokáját kérte meg, hogy hozzon segítséget. A legközelebbi szomszéd 8 km-re van tőlük, a kislány azonban dacolva mindennel, vaksötétben útnak indult. Három órán át gyalogolt, mire odaért. A fáradtságtól csak annyit tudott mondani a szomszédoknak, hogy a nagymamája valószínűleg meghalt. Sajnos a sejtése beigazolódott, a kislány hiába tette meg a nagy utat.

Szaglana Szalcsak Forrás: Yury Darbaa / The Siberian Times

Szaglanát kórházba szállították, de a kimerültségen kívül semmi baja nem lett. Az útvonalon sűrűn fordulnak elő farkastámadások, így nagy csoda, hogy a kislány épségben célba ért – írja a Bors.

A fizikus szerint nem létezhetnek szellemekhttp://www.life.hu/news/20170306-egy-tudomanyos-magyarazat-szerint-nem-leteznek-szellemek.htmlEgy elméleti fizikus rakott pontot a kísértetek témájának végére. Rengetegen állítják, hogy láttak, érzékeltek már kísértetet az életük során, de Brian Cox most felfedte az igazságot. NewsThinkstockTransznemű magyar nőt aláztak meg egy reptérenhttp://www.life.hu/news/20170306-megalaztak-egy-magyar-transznemmu-not-dubajban.htmlA fiatal nőt feltartóztatták a reptéren, és gúnyt űztek belőle, pedig csak várost nézni szeretett volna, amíg a csatlakozó repülőre várt. NewsOrigoLeszbikus lányát erőszakolta meg az édesapahttp://www.life.hu/news/20170306-megeroszakolta-leszbikus-lanyat-az-edesapa.htmlA férfi hihetetlen dühbe gurult, amikor megtudta, hogy a lánya leszbikus. Nemi erőszakkal akarta bizonyítani, hogy férfiakkal jobb a szex. News--Gázolt a villamos a Bartók Béla úton Budapestenhttp://www.life.hu/news/20170305-gazolt-a-villamos-a-bartok-bela-uton.htmlElgázolt egy embert a villamos a XI. kerületi Bartók Béla úton, a Gárdonyi térnél. A baleset több villamos közlekedésében is fennakadást okoz. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a sérültet kórházba vitték. NewsVillamosvezetőre támadtak Budapestenhttp://www.life.hu/news/20170305-villamosvezetore-tamadtak-budapesten-a-halasz-utcanal.htmlVillamosvezetőre támadt egy férfi a főváros I. kerületében vasárnap - közölte a rendőrség a honlapján.NewsSzeles, esős idő várható a napokbanhttp://www.life.hu/news/20170305-szeles-esos-ido-varhato-a-napokban-idojaras.htmlVáltozékony időre számíthatunk. News--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.