Így búcsúzik Majka Mohamantől: "Láttam fent, és láttam nagyon lent"

Fotó: Mudra László - Origo -
Mohaman búcsú haláleset Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap este közölték a szomorú hírt, hogy a Happy Gang alapító tagja, Mohaman szívelégtelenségben elhunyt. A magyar hírességeket is megdöbbentette a hír.

Majka a Facebookon búcsúzott Meggyes Rolandtól. Azt írja, vele együtt ő is kicsit rosszul érezte magát, amikor meglátta a tévében. Reméli, hogy egyszer majd számonkérik azokat, akik az utóbbi időben kihasználták, és nevettek Mohaman gyengeségén. Szerinte a Happy Gang alapító tagjának élete példa lehet mindenki számára.

Majka a Facebookon búcsúzott Mohamantől Fotó: Mudra László - Origo

"Elment Moha! Mikor megláttam mostanában a TV-ben, vele együtt én is kicsit rosszul éreztem magam. Tudtam, hogy nála a fiatal hedonista életmód nagyon komoly következményekkel járt. Hallottam sztorikat, beszéltek mindenfélét. Az önmagaddal folytatott háború az egyik legpusztítóbb harc. Ő volt az élő példa. Ilyenkor nagyon nagy segítségre van szüksége annak, aki szenved. Remélem, egyszer majd számonkérik azokon, akik az utóbbi időben csak arra használták, hogy nevessenek a gyengeségén! Sose találkoztam vele, sose voltunk barátok. Láttam fent, és láttam nagyon lent. Az élete tanulmány lehet sok szempontból.
Nyugodj békében, Moha .."






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.