Katy Perrynek kajamaradék szorult a foga közé

Forrás: AFP/Frazer Harrison -
katy perry fogmosás vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárok mindent megtesznek a tökéletes megjelenésért, de olykor mégsem sikerül hibátlanul a vörös szőnyegre lépniük. Katy Perry például fogat mosni felejtett el, így kajamaradék volt a foga között.

Katy Perry nem él jó időket, hiszen nemrég szakítottak kedvesével, Orlando Bloommal, ráadásul most még a vörös szőnyegen is beégett. Pedig most villantotta meg először hivatalosan az új frizuráját, amit rögtön a szakítás után vágatott. Hiába azonban a tökéletes új hajkorona, és a gyönyörű ruha, ha elfelejtett fogat mosni evés után...

Az énekesnő elfelejtett fogat mosni Forrás: AFP/Frazer Harrison

Ez történt ugyanis az énekesnővel, aki széles mosollyal köszöntötte a fotósokat, de a vakító fogsorán kívül mást is lehetett látni: méghozzá kajamaradékot. Katy Perry azonban legalább viccesre vette a figurát, hiszen ő maga is közzétette az erről készült fotót, és azon sajnálkozott a leírásban, hogy nincs egyetlen igaz barátja sem, aki szólt volna neki, hogy quinoa ragadt a foga közé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.