Koncertjén jelentette be Adele, hogy férjnél van

Forrás: Getty Images for NARAS/2017 Getty Images/Kevin Winter -
házasság koncert Adele
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Adele a brisbane-i koncertjén jelentette be azt, amit már sejtett a világ, de idáig nem volt rá bizonyíték.

"Házas vagyok" – mondta a mikrofonba Adele Brisbane-ben, mielőtt a Someone Like You című számát előadta volna, írja a BBC. Hozzátette azt is, hogy ez a dal arról az érzésről szól, amikor valakibe beleszeret az ember. Vele azonban ez már nem történhet meg, ugyanis megtalálta a társát, férjhez ment.

Adele végre hivatalosan is bejelentette, hogy férjhez ment Forrás: Getty Images for NARAS/2017 Getty Images/Kevin Winter


A sztárvilágban már párszor szárnyra kapott a hír, hogy Adele és Simon Konecki összeházasodtak, de a pár ezt hivatalosan eddig sosem erősítette meg, pedig már van egy négyéves kisfiuk, Angelo.

Sztárok, akiknek pikáns múltjuk van: Cameron Diaztól Helen Mirrenighttp://www.life.hu/sztarok/20170306-pikans-multu-sztarok-cameron-diaztol-helen-mirrenig.htmlMa már szabadulnának a múltjuktól, de a sztárok nem tudják titokban tartani azokat, amiket egykor elkövettek. Szexvideók, pornófilmek, súlyos függőség vagy erőszak: a legváltozatosabb dolgokat lehet felfedezni a hírességek múltjában, amiket ők szívesen felednének, de az internet népe nem. Cameron Diaz, Drew Barrymore vagy éppen Hellen Mirren is sok mindent kitörölne, ha tehetné... TV + SztárokAFPShane Tusup a magyarokra panaszkodotthttp://www.life.hu/sztarok/20170306-shane-tusup-panaszkodott-a-magyarokra.htmlTusup Magyarországot képviseli, mióta ide kölözött, mégis az az érzése, hogy nem kedvelik őt itthon.TV + Sztárok--Baukó Éva megmutatta ki rabolta el a szívét: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170306-ez-a-ferfi-bauko-eva-uj-kedvese.htmlBaukó Évára hosszú idő után végre újból rátalált a szerelem, és már azt is tudjuk, hogy ki a választottja. TV + Sztárok--Baukó Éva megmutatta ki rabolta el a szívét: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170306-ez-a-ferfi-bauko-eva-uj-kedvese.htmlBaukó Évára hosszú idő után végre újból rátalált a szerelem, és már azt is tudjuk, hogy ki a választottja. TV + Sztárok--Étteremről írt verset Medveczky Ilonahttp://www.life.hu/sztarok/20170306-medveczky-ilona-egy-etteremrol-irt-verset.htmlA híres táncművész rímekbe szedve mondott véleményt egy étteremről. Az 1997-es iromány a mai napig a csárda falát ékesíti. TV + Sztárok--Vámos Erika őrült zaklatója majdnem bejutott a lakásábahttp://www.life.hu/sztarok/20170306-vamos-erika-orult-zaklatoja-majdnem-bejutott-lakasaba.htmlVámos Erikának nem egy furcsa zaklatója van, de egyikük ezúttal túl messzire ment. Folyamatosan új profilokon keresztül inzultálja a TV2 sztárját, és majdnem a lakásába is sikerült bejutnia. Szerencsére Erika megérezte, hogy baj lehet, ezért végül nem találkozott az illetővel, de nem sokon múlt! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.