színésznő Balázs Andrea Kasszás Erzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy interjúban Balázs Andrea színésznő elárulta, hogy milyen hatással van rá az új szerepe, Kasszás Erzsi. 

Futótűzként terjedt az új televíziós reklám, melynek főszerepét Balázs Andrea formálta meg. Kasszás Erzsi mára már fogalommá vált, hiszen már azok is ismerik ezt a nevet, akik nem néznek tévét. Természetesen, a reklám kapcsán kapott hideget-meleget a színésznő, de állítása szerint többnyire jól szórakozik a megjegyzéseken.

"Már egy idő után unalmassá is vált az a sok szemét komment, amit kaptam" - vallotta be a színésznő, akit nem érték váratlanul a negatív megjegyzések, már a forgatáson biztos volt benne, hogy a reklám megosztja majd a tévénézőket.

"Nekem nem kell kétszer mondani, hogy legyek elmebeteg őrült. És ennyi volt az egész, hogy elindultam, és akkor már éreztem, hogy ha ez tényleg kikerül, ebből botrány lesz."

Nem csak bántó megjegyzések érkeztek azonban Kasszás Erzsinek: rengeteg vicces hozzászólást, mémet, sőt még szerelmes levelet is kapott.

Kasszás Erzsi a Kasza Taxiban adott interjút

Nagy port kavart az elmúlt héten a CBA üzletlánc Kasszás Erzsi nevével híressé vált reklámja. A kasszásnőt egyébként Balázs Andrea színésznő alakítja, aki Facebook-oldalán is kapott hideget-meleget. Az interjút itt tudod megnézni.
Lajcsi Berki Krisztiánról: "Kevés lélek szorult ebbe az emberbe"http://www.life.hu/sztarok/20170307-berki-krisztian-cserben-hagyta-lajcsit-es-a-lanyat.htmlGalambos Lajos és lánya, Boglárka nagyon számítottak Berkire, ám a sztár megdöbbentően viselkedett...TV + Sztárok--63 évesen elhunyt Mel B édesapjahttp://www.life.hu/sztarok/20170307-mel-b-edesapja-hosszu-betegseg-utan-elhunyt.htmlMel B édesapja hosszú éveken át tartó betegeskedés után 63 éves korában elhunyt. Az énekesnő gyászol... TV + SztárokOrigoCinthya Dictator nem akar esküvőthttp://www.life.hu/sztarok/20170307-cinthya-dictator-egyaltalan-nem-akar-eskuvot.htmlSe veled, se nélküled kapcsolatban él Cinthya Dictator és Varga Viktor, de abban már biztosak, hogy együtt akarnak megöregedni. Nemrég az a hír is felreppent, hogy esküvőre készülnek, de Cinthyának vannak fenntartásai. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoMedveczky Ilona nyitott egy új kapcsolatrahttp://www.life.hu/sztarok/20170307-medveczky-ilona-keresi-a-szerelmet.htmlMedveczky Ilona már betöltötte a 76. életévét, de még mindig bomba formában van, ráadásul a szerelemről sem mondott le. Az igazit várja, a méltó partnerét, addig pedig nem áll kötélnek. TV + SztárokOrigoAlföldi Róbert a magány miatt dolgozik sokathttp://www.life.hu/sztarok/20170307-alfoldi-robert-magany-miatt-dolgozik-sokat.htmlAlföldi Róbert nagyon sikeres a munkájában, de sajnos ez nem mondható el a magánéletéről. Társ híján persze ő is magányos, ezért menekül a munkába a színész-rendező. TV + Sztárok--Oláh Gergő, az X-Faktor nyertese A Nagy Duettbe igazolthttp://www.life.hu/sztarok/20170307-olah-gergo-volt-rtl-es-enekes-igazolt-a-nagy-duettbe-tv2.htmlHamarosan jön A Nagy Duett, de még nem tudni az indulás pontos dátumát, valószínűleg csak március 26. után kezdődik. Nagy meglepetésre a volt X-faktoros Oláh Gergő is aláírt a műsorhoz – írja az Origo. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.