Ittas vezetés miatt elvették Zámbó Krisztián jogosítványát

Forrás: Facebook/Mokka -
ittas vezetés Zámbó Krisztián jogosítvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ittas vezetésen kapták Zámbó Jimmy fiát még februárban, és már az ítélet is megszületett. 1 év 4 hónapig nem ülhet volán mögé. Zámbó Krisztiánnak pénzbüntetést kell fizetnie.

Zámbó Jimmy fiát még februárban kapcsolták le ittas vezetés miatt. Az énekes egy születésnapi buliban volt, de autóba ült, a rendőrök pedig meg is állították. Erről akkor egy szemtanú számolt be, de Zámbó Krisztián sem tagadta a történteket. Ügyében már meg is született a határozat, hétfő délelőtt állt bíróság elé.

Az eltiltás mellett pénzbüntetést is kell fizetnie.

Zámbó Krisztián búcsút inthet a jogosítványának Forrás: Facebook/Mokka

"Veszekedtünk a barátnőmmel aznap, ezért hazamentem, és ittam egy-két whiskyt. Alváshoz készültem, de felhívott egy haverom, hogy szülinapja van, végül belementem, hogy iszom velük egyet. Elfogyott otthon az ital, ezért ültünk kocsiba, hogy lemenjünk a kútra még egy üvegért.

Rossz ötlet volt. Soha nem csináltam ilyet, és azt hiszem, épp elég lecke ez most"

idézi a Bors Zámbó Krisztián tárgyaláson elhangzott szavait. Az Édes élet sztárja meghökkent a büntetés mértékének hallatán. 1 év 4 hónapra elvették a jogosítványát, valamint 350 ezres bírságot is kell fizetnie. "Ez nagyon sok.

Az autó a munkaeszközöm, nagyon megnehezíti a mindennapjaimat, ha nem vezethetek"

– reagált Krisztián, aki reménykedett, hogy leteheti nagymotorra a jogosítványát, hogy legyen mivel közlekednie, de erre nem kerülhet sor. Ráadásul az ügyésznő kevesli a büntetést, ezért fellebbezni fog.

Nem ő az egyetlen: Gesztesit is eltiltották

Ittas vezetés miatt ítélték el Gesztesi Károlyt: a színészt két évre eltiltották a vezetéstől, de csak autóba nem ülhet. Motoron például bármikor furikázhat. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Palvin Barbi egy magyar pasival fotózkodotthttp://www.life.hu/sztarok/20170306-magyar-pasival-fotozkodott-palvin-barbi.htmlA gyönyörű magyar modellt ritkán lehet látni férfiak táraságában. ám nemrég felkerült egy közös fotó róla és egy magyar fiúról. És nem úgy tűnik, mintha Barbi egy rajongójával készített volna közös képet! TV + SztárokOrigoKaty Perrynek kajamaradék szorult a foga közéhttp://www.life.hu/sztarok/20170306-katy-perry-nem-mosott-fogat-eves-utan.htmlA sztárok mindent megtesznek a tökéletes megjelenésért, de olykor mégsem sikerül hibátlanul a vörös szőnyegre lépniük. Katy Perry például fogat mosni felejtett el, így kajamaradék volt a foga között. TV + Sztárok--Brad Pitt új hobbit talált: szobrokat készíthttp://www.life.hu/sztarok/20170306-brad-pitt-szobrokat-keszit.htmlSokan várták izgatottan Brad Pittet az Oscar-gálán, de hiába. A sztár nem jelent meg, pedig mindenki számított rá. Akadt ugyanis egy jobb dolga: új hobbijának, a szoborkészítésnek hódolt! TV + SztárokOrigoÍgy halt meg a Happy Gang énekese, Mohamanhttp://www.life.hu/sztarok/20170307-igy-halt-meg-a-happy-gang-enekese-mohaman.htmlAz utcán érte a halál a 45 éves Meggyes Rolandot, azaz Mohamant, a Happy Gang alapító tagját.TV + SztárokOrigoIsmét színpadra állna Szilágyi István, a nyomorban élő magyar színészhttp://www.life.hu/sztarok/20170307-ismet-szinpadra-allna-szilagyi-istvan-szinesz.htmlPár napja az egész ország megdöbbent, mikor kiderült, mekkora nyomorban él Szilágyi Isván, akit mindenki Lópici Gáspár szerepének köszönhetően szeretett meg. Egyetlen vágya van már csak a színésznek: még egyszer színpadra szeretne állni.TV + SztárokOrigoKoncertjén jelentette be Adele, hogy férjnél vanhttp://www.life.hu/sztarok/20170306-koncertjen-jelentette-be-adele-hogy-ferjnel-van.htmlAdele a brisbane-i koncertjén jelentette be azt, amit már sejtett a világ, de idáig nem volt rá bizonyíték. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.