Ittas vezetésen kapták Zámbó Jimmy fiát még februárban, és már az ítélet is megszületett. 1 év 4 hónapig nem ülhet volán mögé. Zámbó Krisztiánnak pénzbüntetést kell fizetnie.

Zámbó Jimmy fiát még februárban kapcsolták le ittas vezetés miatt. Az énekes egy születésnapi buliban volt, de autóba ült, a rendőrök pedig meg is állították. Erről akkor egy szemtanú számolt be, de Zámbó Krisztián sem tagadta a történteket. Ügyében már meg is született a határozat, hétfő délelőtt állt bíróság elé. Az eltiltás mellett pénzbüntetést is kell fizetnie.

Zámbó Krisztián búcsút inthet a jogosítványánakForrás: Facebook/Mokka

"Veszekedtünk a barátnőmmel aznap, ezért hazamentem, és ittam egy-két whiskyt. Alváshoz készültem, de felhívott egy haverom, hogy szülinapja van, végül belementem, hogy iszom velük egyet. Elfogyott otthon az ital, ezért ültünk kocsiba, hogy lemenjünk a kútra még egy üvegért. Rossz ötlet volt. Soha nem csináltam ilyet, és azt hiszem, épp elég lecke ez most"idézi a Bors Zámbó Krisztián tárgyaláson elhangzott szavait. Az Édes élet sztárja meghökkent a büntetés mértékének hallatán. 1 év 4 hónapra elvették a jogosítványát, valamint 350 ezres bírságot is kell fizetnie. "Ez nagyon sok. Az autó a munkaeszközöm, nagyon megnehezíti a mindennapjaimat, ha nem vezethetek" – reagált Krisztián, aki reménykedett, hogy leteheti nagymotorra a jogosítványát, hogy legyen mivel közlekednie, de erre nem kerülhet sor. Ráadásul az ügyésznő kevesli a büntetést, ezért fellebbezni fog.

Nem ő az egyetlen: Gesztesit is eltiltották
Ittas vezetés miatt ítélték el Gesztesi Károlyt: a színészt két évre eltiltották a vezetéstől, de csak autóba nem ülhet. Motoron például bármikor furikázhat. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!