Nem fogod kitalálni, mivel foglalkozik még az RTL Klub sztárja

Forrás: RTL Klub -
ÉNB Karola Éjjel nappal Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
ÉNB Karola a Borsnak adott interjút. Olyan dolgot árult el magáról, amit eddig csak nagyon kevesen tudtak.

Karola elárulta, hogy a sorozatbeli karaktere nagyon hasonlít a pár évvel ezelőtti énjére: pont olyan lázadó és céltudatos, amilyen ő volt. Elmondása szerint a karrierépítés mindig is meghatározta az életét.

ÉNB Karola énekstúdiót üzemeltet Forrás: RTL Klub

A 35 éves színésznő már négyéves kora óta zenél, pár éve pedig énekstúdiót alapított, aminek ő az igazgatója.

"Mióta az eszemet tudom, énekes akartam lenni, és jelenleg is egy éneksulinak vagyok az igazgatója az Éjjel-nappal Budapest mellett. Nem is tudnám megmondani, hogy mi élvez prioritást, a sorozat vagy a zene" – mondta ÉNB Karola.

Oláh Gergő, az X-Faktor nyertese A Nagy Duettbe igazolthttp://www.life.hu/sztarok/20170307-olah-gergo-volt-rtl-es-enekes-igazolt-a-nagy-duettbe-tv2.htmlHamarosan jön A Nagy Duett, de még nem tudni az indulás pontos dátumát, valószínűleg csak március 26. után kezdődik. Nagy meglepetésre a volt X-faktoros Oláh Gergő is aláírt a műsorhoz – írja az Origo. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoEzért veszítette életét George Michael http://www.life.hu/sztarok/20170307-ez-az-oka-george-michael-halalanak.htmlHosszas várakozás után végre kiderült, hogy miért hunyt el George Michael. Nyilvánosságra hozták a vizsgálati eredményt.TV + Sztárok--Vadon Janit új hóbortja miatt cikizik a kollégái http://www.life.hu/sztarok/20170307-vadon-jani-elhatarozta-hogy-motorozni-fog.htmlVadon Jani elhatározta hogy motorozni fog, Balázs és Feri pedig jókat szórakozik ezen. TV + Sztárok--Rita Ora egy rózsaszín péniszt visel magán: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170307-rita-ora-egy-penisz-alaku-kituzot-visel.htmlRita Ora valamilyen furcsa megfontolásból egy igazán bevállalós kitűzővel a ruháján lépett utcára. A fotósok természetesen azonnal megörökítették a különös kiegészítőt. TV + Sztárok--Balázs Andrea szívesen játszotta el Kasszás Erzsithttp://www.life.hu/sztarok/20170307-balazs-andrea-szivesen-alakitotta-kasszas-erzsit.htmlEgy interjúban Balázs Andrea színésznő elárulta, hogy milyen hatással van rá az új szerepe, Kasszás Erzsi. TV + SztárokOrigoVölgyesi Gabi is szerepelni fog A Nagy Duettbenhttp://www.life.hu/sztarok/20170307-volgyesi-gabi-szerepelni-fog-a-nagy-duettben.htmlA TV2 újra elindítja az egyik legnépszerűbb szórakoztató műsorát, A Nagy Duettet. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan mikor indul, de egyre több szereplőre derül fény. Völgyesi Gabi is szerepelni fog a műsorban! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.