Oszter Sándort nem zavarja a vesztegetési ügye miatti felhajtás

Forrás: Youtube -
interjú vesztegetés Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, Oszter Sándor mostanában már nem csak a művészete miatt van címlapokon, hanem az őt ért vesztegetési ügy vádja miatt is. A művészt legújabb szerepéről és arról is kérdeztük, idegesíti-e a körülötte lévő felhajtás.

Ezért változtatott nevet Emma Stonehttp://www.life.hu/sztarok/20170306-ez-volt-emma-stone-hivatalos-neve.htmlNagyon sokan nem is tudják, hogy Emma Stone nevet változtatott, ráadásul nem is egyszer. TV + SztárokNem fogod kitalálni, mivel foglalkozik még az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20170307-nem-fogod-kitalalni-mivel-fogalkozik-meg-az-rtl-klub-sztarja.htmlÉNB Karola a Borsnak adott interjút. Olyan dolgot árult el magáról, amit eddig csak nagyon kevesen tudtak. TV + Sztárok--Ezért vesztette életét George Michael http://www.life.hu/sztarok/20170307-ez-az-oka-george-michael-halalanak.htmlHosszas várakozás után végre kiderült, hogy miért hunyt el George Michael. Nyilvánosságra hozták a vizsgálati eredményt. TV + Sztárok--Rita Ora egy rózsaszín péniszt visel magán - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170307-rita-ora-egy-penisz-alaku-kituzot-visel.htmlRita Ora valamilyen furcsa megfontolásból egy igazán bevállalós kitűzővel a ruháján lépett utcára. A fotósok természetesen azonnal megörökítették a különös kiegészítőt. TV + Sztárok--Vadon Janit új hóbortja miatt cikizik a kollégái http://www.life.hu/sztarok/20170307-vadon-jani-elhatarozta-hogy-motorozni-fog.htmlVadon Jani elhatározta hogy motorozni fog, Balázs és Feri pedig jókat szórakozik ezen. TV + Sztárok--Balázs Andrea szívesen játszotta el Kasszás Erzsithttp://www.life.hu/sztarok/20170307-balazs-andrea-szivesen-alakitotta-kasszas-erzsit.htmlEgy interjúban Balázs Andrea színésznő elárulta, hogy milyen hatással van rá az új szerepe, Kasszás Erzsi. TV + SztárokOrigo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.