Debreczeni Zita Athénban tölti a leánybúcsúját

Forrás: tv2 -
Athén leánybúcsú Debreczeni Zita Gianni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan összeköti életét Debreczeni Zita és Gianni, előtte pedig mindketten elbúcsúztatják előző életüket. Kiderült, hogy Zita külföldön leánybúcsúzik, amiről Gianni semmit nem tud!

Többévnyi együttlét után jegyezte el Gianni Debreczeni Zitát, amiről Instagram-oldalukon tájékoztatták a rajongókat. Az esküvőről azonban semmit nem osztottak meg a nagyérdeművel, mindent a legnagyobb titokban szerveznek. A leánybúcsúról sem árultak el részleteket, erről még Gianni sem tudott nyilatkozni, de sajtóértesülések szerint Zita Athénban ünnepel a barátnőivel.

Debreczeni Zita Athénban ünnepel Forrás: tv2

A Bors egy informátorra hivatkozva azt írja, hogy egy négy-öt fős hölgytársaság utazott Athénba, a beszélgetésükből pedig azt lehetett kivenni, hogy mindössze egy-két napig lesznek kint, aztán Zitáék visszatérnek, hogy szervezzék az esküvőt. Giannit azonban hiába kereste a lap, ő nem tudta megerősíteni az információt.

"Én nem tudok semmiről semmit"

– mondta a sztárszakács. A lap azt is tudni véli, hogy Olaszországban tartják majd az esküvőjüket, március utolsó napjaiban. Állítólag egy hegyvidéki paradicsomban lesz a szertartás, a Dolomitokban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.