Hamarosan összeköti életét Debreczeni Zita és Gianni, előtte pedig mindketten elbúcsúztatják előző életüket. Kiderült, hogy Zita külföldön leánybúcsúzik, amiről Gianni semmit nem tud!

Többévnyi együttlét után jegyezte el Gianni Debreczeni Zitát, amiről Instagram-oldalukon tájékoztatták a rajongókat. Az esküvőről azonban semmit nem osztottak meg a nagyérdeművel, mindent a legnagyobb titokban szerveznek. A leánybúcsúról sem árultak el részleteket, erről még Gianni sem tudott nyilatkozni, de sajtóértesülések szerint Zita Athénban ünnepel a barátnőivel.

Debreczeni Zita Athénban ünnepelForrás: tv2

A Bors egy informátorra hivatkozva azt írja, hogy egy négy-öt fős hölgytársaság utazott Athénba, a beszélgetésükből pedig azt lehetett kivenni, hogy mindössze egy-két napig lesznek kint, aztán Zitáék visszatérnek, hogy szervezzék az esküvőt. Giannit azonban hiába kereste a lap, ő nem tudta megerősíteni az információt."Én nem tudok semmiről semmit" – mondta a sztárszakács. A lap azt is tudni véli, hogy Olaszországban tartják majd az esküvőjüket, március utolsó napjaiban. Állítólag egy hegyvidéki paradicsomban lesz a szertartás, a Dolomitokban.