Négy hónappal a halála előtt lett édesapa Mohaman

Mohaman halál gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mohaman a halálával 3 gyermeket hagyott árván, ám azt kevesen tudják, hogy legkisebb gyermeke 4 hónappal ezelőtt született.

Ahogy azt a Life.hu már megírta, Meggyes Roland "Mohaman" szívelégtelenség következtében veszítette életét a napokban. A Happy Gang együttes tagjaként ismert előadóművész halála sokakat megviselt, Majka is egy hosszú posztban búcsúzott a férfitól.

Azt azonban kevesen tudják, hogy a rappernek 4 hónappal a halála előtt gyermeke született. A várandósságról egy tavaly ősszel adott videóinterjúban mesélt, ám akkor már nem alkotott egy párt a terhes nővel, ugyanis Mohaman időközben új szerelemre lelt.

"Most jött ez a lány, illetve előtte volt még egy lány, aki úgy néz ki, hogy babát vár tőlem február óta" – írta meg a Ripost.

Így halt meg a Happy Gang énekese, Mohaman

Mohaman szívelégtelenség miatt lett rosszul, szombaton érte a halál az utcán. Bár köztudott volt róla, hogy köze volt a drogokhoz, de az utóbbi időben tiszta volt. Halálának pontos körülményeiről itt olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.