Kelemen Annának már nem a testiség a legfontosabb

Forrás:Facebook -
párkapcsolat szex Kelemen Anna szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelemen Anna meglepő nyilatkozatot tett: elárulta, hogy számára mi a legfontosabb egy párkapcsolatban. 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, Kelemen Anna az utóbbi időben kissé visszavonult a nyilvánosság elől. Elhatározta, hogy idén visszatér, de teljesen más formában, mint ahogy azt megszoktuk. Kicsapongó életének búcsút intve új értékeket helyezett előtérbe, és ennek nemrég ismét hangot adott, amikor a párkapcsolatáról kérdezték:

Kelemen Anna már másképp látja a dolgokat Forrás:Facebook

"Le kellett szoknom egy hibás beidegződésemről.

Régen minden kapcsolatomat a testiség köré építettem.

Persze a szexet most is fontos örömforrásnak tartom" – írta meg a Hot! magazin.

Azt is megtudtuk, hogy a régi és az új énje tökéletesen megférnek egymás mellett, ugyanis nem kizárt, hogy valaki csábító vadmacska és bújós kiscica is legyen egyben.

Kelemen Anna szerelméről és pótgyerekeiről mesélt

Kelemen Anna tényleg kapcsolatban él, hiába jelentek meg arról hírek, hogy ő nem akar maga mellé párt. A playmate vallott kedveséről, és annak gyermekeihez fűződő viszonyáról is. Olvass tovább itt...
Sztárok, akiknek muszáj volt lefogyniuk http://www.life.hu/sztarok/20170308-ot-sztar-akiknek-muszaj-volt-lefogyniuk.htmlBizony, néha a legnagyobb hírességeknek sem volt választásuk: ők azok, akiknek muszáj volt lefogyniuk. TV + SztárokOrigoMagántitkára hagyja el Kate Middletonthttp://www.life.hu/sztarok/20170308-katalin-hercegne-magantitkara-tavozik.htmlA szóban forgó hölgy 10 év együttműködés után hagyja ott a királyi családot. Jó oka van arra, hogy így tegyen. TV + Sztárok--Szőrtelen mellkassal hódít Harry herceg: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170308-meghan-kedveert-szorteleniti-a-mellkasat-harry.htmlHarry herceg egy féltve őrzött titkát árulta el: szerelme kedvéért gyantáztatja a mellkasát. A herceg barátai ezen röhögnek. TV + Sztárok--Csak Diana hercegnő tudott komornyikja másságárólhttp://www.life.hu/sztarok/20170308-diana-hercegno-egykori-komornyikja-bevallotta-massagat.htmlDiana hercegnő egykori komornyikja elárulta a titkát: most már mindenki tudja, hogy a férfi homoszexuális. TV + Sztárok--Hajdú Péter és barátnője, Eszter között a gyerekvállalás is szóba kerülthttp://www.life.hu/sztarok/20170309-hajdu-peter-baratnoje-gyereket-akar.htmlDecember elején jött össze Hajdú Péter és Eszter, kapcsolatukat már a nagy nyilvánosság előtt is felvállalták. Úgy tűnik, a viszonyuk nagyon komolyra fordult, ugyanis már a gyermekvállalás is szóba került köztük.TV + Sztárok--Csobot Adél majd kiugrik a bőrébőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170309-csobot-adel-vidam-es-boldog.htmlA boldog anyuka csak úgy sugárzik a legújabb fotóján. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.