Puskás Peti és Eke Angéla kapcsolata szenvedélyes

Fotó: Polyák Attila/Origo -
Puskás Peti Eke Angéla kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egymásnak vannak teremtve, együtt akarják leélni az életüket, de ettől még köztük is vannak viták. Puskás Peti és Eke Angéla lassan három éve vannak együtt, saját bevallásuk szerint rendszertelen és szenvedélyes a kapcsolatuk, de a hálószobában mindig kibékülnek.

Egymással képzelik el a jövőjüket, ez nem kérdés. Éppen ezért tudja Puskás Peti és Eke Angéla összeegyeztetni hektikus és feszültségekkel teli életmódjukat. Az összeköltözés sem hozott unalmat a kapcsolatukba, amibe egy-egy hevesebb vita is bőven belefér.

Puskás Peti és párja szenvedélyes kapcsolatban élnek Fotó: Polyák Attila/Origo

"Szeretünk együtt élni és együtt lenni, mert egy percig sem unatkozunk. Igen, olyan is előfordult már, hogy pohár csattant a falon egy vita hevében..." - ismerte el Peti, ami nem is csoda. Mindketten művészek, erős egyéniségek és sokszor viszik haza a munkájukból fakadó feszültséget. "Két titka van a békülésnek: tudni kell kezelni a másikat,

a hálószoba pedig remek helyszín véget vetni egy vitának..."

- árulta el titkukat a Best Magazinnak az énekes. Párja pedig elmondta, hogy akár már holnap összeházasodnának.

"Akár holnap is összeházasodhatnánk, gyerekeket azonban egyelőre nem tervezünk"

- árulta el Angéla, aki leszögezte, a gyerekvállalás után is szeretne dolgozni, mert munkája inspirálja és frissen is tartja. Ráadásul ő egy hosszú nap után sem fárad el. "Ha sokat dolgozom, akkor is tudok kívánatos lenni, és nemcsak szexuális, hanem szellemi értelemben is" - vallotta be a színésznő. Hozzátette, Peti nem várja el tőle, hogy tipp-topp háziasszony legyen, de ő gondoskodó típus. Az énekes pedig igyekszik segíteni neki mindenben, ezért tudja, hogy később is számíthat majd rá.

Hajdú Péter Londonban romantikázikhttp://www.life.hu/sztarok/20170310-hajdu-peter-londonban-tolti-idejet-szerelmevel.htmlHajdú Péter és szerelme, Eszter még csak néhány hónapja alkotnak egy párt, ám azóta már számtalan újságcikk megjelent kettejük kapcsolatáról, sőt már Eszter is adott interjút megváltozott életéről. TV + Sztárok--Klein Dávid elárulta, miért akarja megmászni a Mount Everestethttp://www.life.hu/sztarok/20170310-klein-david-elarulta-miert-massza-meg-a-mount-everestet.htmlKlein Dávid és Suhajda Szilárd a magyar expedíciós hegymászás történetében először oxigénpalack nélkül próbálnak feljutni a Föld legmagasabb csúcsára. Klein Dávid a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak mesélt arról, miért vállalkozott erre a kihívásra. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoGeszti Péter nem retteg a magasságtól-Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170310-geszti-peter-nem-retteg-a-magassagtol.htmlGeszti Péter is tagja annak a csapatnak, akik a Mount Everest expedíció keretein belül a csúcs meghódításra készülnek. A sztárok az alaptáborig kísérik majd Klein Dávidot és Suhajda Szilárdot. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoSuhajda Szilárd életveszélyes élményéről és közelgő expedíciójáról mesélt http://www.life.hu/sztarok/20170310-suhajda-szilard-eletveszelyes-elmenyerol-es-expediciojarol-meselt.htmlKlein Dávid és Suhajda Szilárd nagy dologra vállalkoztak: oxigénpalack nélkül indulnak a Föld legmagasabb csúcsára. Suhajda Szilárd korábbi élményeiről és az előttük álló nagy feladatról nyilatkozott a Life.hu-nak. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoNémeth Kristófnak nagyon fáj a szakításhttp://www.life.hu/sztarok/20170310-nemeth-kristofnak-faj-a-szakitas.htmlNémet Kristóf és Judit több mint egy évig alkottak egy párt, de kapcsolatuknak vége lett. A színész bevallotta, hogy borzasztóan fáj neki a szakítás, de elfogadja párja döntését. Judit volt ugyanis az, aki hamarabb feladta a küzdelmet kapcsolatukért.TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoGesztesi Károly nem a színészetből tartja fenn magáthttp://www.life.hu/sztarok/20170310-gesztesi-karoly-nem-a-szineszetbol-el.htmlMűtétje óta otthonában lábadozik Gesztesi Károly, aki mostanában nem is kap túl sok felkérést. Ám ő ezt nem bánja, ugyanis nem a színészettől függ a megélhetése! Már korábban létrehozott egy vállalkozást, ami a háttérből biztosítja az ő és családja biztonságát.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.