Ürülékkel borított drogtanyán élt 4 kisgyerek

Drogtanya gyermekbetegségek életveszély
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hátborzongató hír látott napvilágot: 4 gyermeket találtak meg olyan körülmények között, amelyeket még a legádázabb ellenségeinknek sem kívánnánk. 

A négy 5 évnél fiatalabb kisgyermek elképesztő körülmények között élt egy drogtanyán Lanchesterben. A kihalt épületben hemzsegtek a legyek, vizelet és ürülék hevert mindenhol, illetve rothadó ételmaradékok. Itt éheztek, szomjaztak a kimentett apróságok.

Borzasztó körülmények között élt a 4 kisgyerek Forrás: NORTHFOTO

Az egyik gyermeket egy fűtőberendezés mellett meztelenül heverve találták meg, akin semmi más nem volt, csak egy többnapos teli pelenka. Egy sikoltozó kislányt egy összetört ágykeret alatt fedeztek fel, míg másik két csöppséget egy ürülékkel permetezett szobából hoztak ki.

A gyerekek olyan súlyos állapotban voltak, hogy a rendőröknek azonnal élelmet kellett vásárolniuk egy közeli boltból, ugyanis a konyhában semmi más nem volt, csak marihuána. A hatóság emberei eredetileg egy bizonyos személyt keresve tértek be a házba, ám a szagok miatt úgy döntöttek körbenéznek. A terjengő bűz miatt többször is kiszaladtak hányni, elmesélésük szerint embertelen volt, amit ott átéltek.

Ürülék és rothadó étel borította be a drogtanyát Forrás: NORTHFOTO

A 23 éves édesapát 14 hónap börtönbüntetésre ítélték, míg az édesanya 14 hónap felfüggesztett kapott, ugyanis valószínűleg komoly mentális betegségben szenved.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.