Magába fordulva, csendben gyászol Bajor Imre fia, Marci

Forrás: Facebook/Bajor Márton -
Bajor Imre gyász születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2014 nyarán halt meg Bajor Imre. Családja azóta is csendben, mély fájdalommal gyászolja. Március 9-én, a színész 60. születésnapján a fia még a temetőbe sem ment ki, nehogy találkozzon valakivel.

Bajor Marci egy fotót posztolt a Facebookra, így emlékezett meg édesapja 60. születésnapjáról: Boldog szülinapot Apa!!♥- írta a fotóhoz. A fiú minden évben így tesz, mindig másik fotót választ.

Bajor Marci csendben gyászolja édesapját Forrás: Facebook/Bajor Márton

"Ez a március kilencedike hétköznapra esett. Korán keltem, volt egy fontos órám az egyetemen, sok mindenre kellett koncentrálnom. Nem tudom, hogyan kellene viselkednem, talán úgy, mint máskor. Úgy terveztem, hogy este egyedül maradok otthon. Hazamentem, leültem, és elmerengtem. Gondolkodtam. Minden évben feltöltök egy fotót a közösségi oldalamra, most is így tettem. Megtaláltam ezt a képet, majdnem olyan, mint a tavalyi, de mégsem az. Ez az én megemlékezésem" - mondta a Borsnak.

Marci azt mondja, a temetőbe sem ment ki, majd inkább a jövő héten, mert biztos benne, hogy sokan ellátogattak Bajor Imre sírjához. A nővérével ilyenkor mindig keresik egymást, de az édesapjuk nem kerül szóba. Mindketten zárkózottak, nem beszélik ki az érzéseiket, magukban élik meg a fájdalmat.

"Én nem úgy gyászolok, hogy sírok, mint egy kisgyerek. A kedves emlékeket szoktam felidézni. Sok kommentet elolvastam, azt írják, hogy nagyon hasonlítok apura. Én azt vettem észre, hogy kicsit nagyobb vagyok" - mondta Bajor Marci, aki két éve költözött el otthonról, egyetemre jár, és a Rádió Bézsen van egy egyórás műsora. Azt mondja, eszébe jutott, hogy beszél az édesapjáról a rádióban, de még nem képes rá, túl korainak érzi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.