Kiderült, miért költözött Amerikába Vajna Timi

Vajna Timi színészképzés Amerika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hetekkel ezelőtt költözött Amerikába Vajna Timi, és most végre az is kiderült, hogy mivel tölti a napjait.

Andy Vajna felesége nem pihen Amerikában, az egyik legnépszerűbb színészképzőből jelentkezett be. Az iskola Beverly Hills szívében van, és a nagy sztárok közül többen is ide jártak, például Will Smith, Jennifer Lopez és Gerard Butler is - írja a Blikk.

Vajna Timi színészetet tanul Amerikában Forrás: Instagram/Vajna Tímea

Timi számára nem ismeretlen a színészet: szerepelt már a Herkules című filmben, aminek Dwayne Johnson volt a főszereplője, és láthatjuk a hamarosan a mozikba kerülő Pappa Piában.

Árulkodó fotó: Férjhez ment Miley Cyrus?http://www.life.hu/sztarok/20170311-lehet-hogy-ferjhez-ment-miley-cyrus.htmlMiley Cyrus édesapja olyan fotót töltött fel a Twitterre, aminek hatására lánya oldalát elárasztották a gratulációk. TV + Sztárok--Magába fordulva, csendben gyászol Bajor Imre fia, Marcihttp://www.life.hu/sztarok/20170311-magaba-fordulva-csendben-gyaszol-bajor-imre-fia-marci.html2014 nyarán halt meg Bajor Imre. Családja azóta is csendben, mély fájdalommal gyászolja. Március 9-én, a színész 60 születésnapján fia még a temetőbe sem ment ki, nehogy találkozzon valakivel. TV + Sztárok--Vad leszbikus jelenetet vállalt új filmjében Charlize Theron (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170311-vad-leszbikus-jelenetet-vallalt-uj-filmjeben-charlize-theron.htmlA 41 éves Charlize Theront elég bevállalós volt legújabb filmjében: többször is megmutatja magát ruha nélkül.TV + SztárokOrigoLiptai Claudia nem tér vissza a képernyőrehttp://www.life.hu/sztarok/20170311-liptai-caludia-nem-ter-vissza-a-kepernyore-nagy-duett.htmlLiptai Claudia a kislánya, Panka születése után hamar visszatért a képernyőre. Most azonban szeretné kiélvezni a kisfiával tölött idő minden pillantát. Egyelőre nem tervezi, hogy munkába áll. TV + SztárokOrigoHajdú Péter anyja fog tanúskodni a bíróságon Sarka Kata melletthttp://www.life.hu/sztarok/20170311-hajdu-peter-anyja-fog-tanuskodni-sarka-kata-mellett.htmlKata és az ügyvédei azt kérték Hajdú Péter édesanyjától, hogy a Bálint Antóniával való pereskedésben álljon mellé - írja a Bors. TV + Sztárok--Világsztárok, akik gazdagok voltak, és celebek, akik nagyon szegényekhttp://www.life.hu/sztarok/20170310-vilagsztarok-akik-gazdagok-voltak-es-celebek-akik-nagyon-szegenyek.htmlNehéz elképzelni, hogy a ma luxuskörülmények között élő igaz világsztároknak egykor ételre sem jutott, pedig nem egy van köztük, akinek családja nagyon szegény volt. Ilyen Leonardo DiCaprio is, de nincs egyedül. Akadnak azonban olyanok is, akiknek már a hírnév előtt sem volt gondjuk, hiszen szüleik mesés vagyonra tettek szert. Ki gondolná, hogy például Mila Kunisnak sosem kellett aggódnia? Nézd meg, kik vannak még a listán! TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.