Hujber Ferencnek a közeljövőben el KELL mennie, mert szerinte hamarosan ráirányul a világ figyelme. Azt állítja, hogy Jézus színész volt, a halála pedig csak baleset: szerinte egy 10 éves kisfiú halt meg helyette, emiatt pedig hamarosan sok külföldi műsorba be fogják majd hívni.

Megfagyott a levegő a Mokka stúdiójában, amikor Hujber Ferenc beszámolt arról, mivel foglalkozik mostanában. Új elmélettel állt elő, ugyanis szerinte eddig minden, amiről a világban beszéltünk, az hazugság volt, főleg Jézussal kapcsolatban. Hujber szerint ugyanis az, akit Jézusnak hittünk, valójában csak színész volt.

Hujber Ferenc állítja, Jézus csak egy színész voltForrás: TV2/Mokka

"Azt állítom, hogy Jézus színész volt, de nem ő halt meg, hanem egy 10 éves kisfiú" - kezdte Hujber Feri. Szerinte az eddigi Krisztus-ábrázolások mind tévedések. "Az egy 33 éves színészt, a kora Stohl Andrását ábrázolja, aki egy nagyon híres színész volt és egy nagyon híres előadásban ő játszotta Jézust" - magyarázza a színész.

Hujber Ferenc elképesztette a Mokka műsorvezetőitForrás: TV2/Mokka

Ezeket pedig nem sugallatból tudja, hanem a saját életéből. "Semmiféle sugallatról nincs szó. Végig figyeltem az életemet, 0 éves korom óta figyelek mindent és mindenkit. Amiről eddig a világ beszélt, tévedés. Jézust nem feszítették keresztre, baleset volt, véletlen. Egy 10 éves halt meg, és erről beszél az egész világ. Innentől nagyon sok dolgom lesz. Amikor ez az anyag sokszorozódik, sokan megosztják, még három műsorba behívnak, aztán el kell mennem külföldre, ott kell erről beszélnem" - mondta Hujber, majd hozzátette, igazából most van húsvét. Sajnos a teljes képet nem sikerült átadnia, hiszen kevés idő állt a rendelkezésére, de azt azért elmondta, hogy ő folyamatosan próbálja elmondani az álláspontját.

A Mokka műsorvezetői próbálják befogadni Hujber Ferenc elméletétForrás: TV2/Mokka

"Én folyamatosan beszélek, én egyfolytában üvöltök, és mindig mindenki butának néz, szerintem én tökre normális dolgokról beszélek" - mondta Feri. Azért azt elmondta, az elmélete szerint hogyan halt meg a kisfiú: egy óriási előadáson eresztették le a magasból, szárnyak voltak rajta, de mivel a kezei túl gyengék voltak a szárny megtartásához, alátámasztották egy gerendával.