Romania's Got Talent zongoraművész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Senki nem gondolta volna, hogy a karok nélkül született lány ilyen elképesztően tud zongorázni. Mindenkinek leesett az álla, amikor elkezdett játszani. 

Lorelai a Romania's Got Talent című műsor egyik versenyzőjeként szerez egyre nagyobb hírnevet, ugyanis kimagaslóan tehetséges zongorista annak ellenére, hogy testi fogyatékosságából fakadóan ez elképzelhetetlennek tűnik.

Arról nem is beszélve, hogy a 14 éves lánynak gyönyörű szép hangja is van, ami szintén elkápráztatta a közönséget és a zsűrit. Amikor zenélni kezd, az emberek tekintetében döbbenet, csodálat és meghatottság látható, ami ritkán fordul elő ekkora tömegek esetében.

A tinédzser pedig önfeledt boldogsággal játszott, láthatóan már rég megbékélt önmagával és a helyzetével. Árad belőle az élet szeretete és az önkifejezés iránt érzett vágy. Érdemes megnéznie mindenkinek.

Elképesztő! Pedofil bűnöző jutott be az X-Factor elődöntöjébe

Egy kislány megerőszakolása miatt keresték, közben pedig beénekelte magát az X-Factor elődöntőjébe a pedofil férfi. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.