Pippa Middleton kitiltotta Harry herceg kedvesét az esküvőjéről

Forrás: AFP -
esküvő Pippa Middleton szabály
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pippa Middleton és milliárdos szerelme idén májusban mondják ki a boldogító igent. Anglia krémje jelen lesz a fogadáson, kivéve Harry kedvesét, Meghan Markle-t...

Katalin hercegné húga idén májusban mondja ki a boldogító igent üzletember kedvesének. Az év eseményére készül Anglia, a fél világ várja lélegzet-visszafojtva a nagy eseményt.

Pippa Middleton kitiltotta Harry herceg kedvesét az esküvőjéről Forrás: AFP

A vendégek között úgy tűnik, egyvalaki viszont nem lehet jelen, méghozzá Harry herceg kedvese, Meghan Markle.

Pippa és édesanyja nagyon félnek attól, hogy a gyönyörű színésznő ellopja majd a show-t a menyasszonytól és magától a ceremóniától, mint ahogy tette ezt legutóbb, amikor megjelent egy esküvőn – írja a Daily Mail.

"Pippa és édesanyja sokat stresszelnek emiatt. Attól félnek, hogy Meghan jelenléte totális káoszt okozna a sajtóérdeklődés miatt!" – mesélte egy bennfentes.

Pippa Middleton hatalmas és fényűző esküvőre készül

Pippa Middleton végigasszisztálta nővére esküvőjét, de most a sajátjára készül. A menyasszony nem akármilyen szertartást tervezett: a fényűzésé lesz a főszerep. A rossz nyelvek szerint mindenképpen túl akarja szárnyalni Katalin esküvőjét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.