A 2006-ban kezdődött esetet a férfi megdöbbentő részletességgel mesélte el: 13 év 9 hónap börtönbüntetésre ítélték.

A vádlott 2006-ban ismerkedett meg első áldozatával a csömöri játszótéren. Többször is találkoztak ott, a férfi pedig fokozatosan kezdett el közeledni a gyermekhez, kedvességekkel, ajándékokkal halmozta el. 

2 év után történt az első molesztálás, és az elkövető szerint ezután minden zaklatás előtt ajándékot adott a kislánynak. Amennyiben a gyermek ellenkezni próbált, a férfi megverte. Beszámolójában ezt is elismerte, de láthatóan nem érzi még most sem az események súlyát: 

"Viszonyunk volt, ami öt éven keresztül tartott. Néha eljárt a kezem, ahogy az egy normál viszonyban is megtörténik"

A vádlott később egy felnőtt nő szerelmére vágyott, ezért az egyik kolléganőjének kezdett udvarolni, aki nem biztos, hogy észrevette a férfi közeledési szándékát. Jó kapcsolatot ápoltak, és a nő többször is megkérte a munkatársát, hogy vigyázzon a gyermekére. A 6 éves kislánnyal ugyanúgy járt el, mint a játszótéren megismert gyermekkel: fokozatosan közeledett hozzá és ajándékokat vett neki is.

Szexuális erőszak bűntette miatt tárgyalás a Budapest Környéki törvényszékenFotó: Polyák Attila - Origo

Volt, hogy a találkozások között évek teltek el, mert többnyire a nyári szünetben kérték fel baby sitterkedésre. Mint később kiderült, mindkét áldozaról pornográf fotókat készített, és a számítógépén további internetről letöltött képeket találtak kislányokról. A második gyermeket is molesztálta, de szerencsére ő nem lett szexuális együttlét elszenvedője, de a férfi bevallotta, hogy ezért cserébe még azon is elgondolkodott, hogy megöli a kislányt. 

Kiderült, hogy a férfit gyermekkorában az édesapja rendszeresen bántalmazta, és homoszexuálisnak tartotta. Azt is elmesélte, hogy tini korában szexuális kapcsolata volt a húgával, de érdekes módon abban az esetben is magát tartja áldozatnak, és nem a lánytestvért. 

Az elkövetőt hosszú börtönévekre ítéltékFotó: Polyák Attila - Origo

A férfit végül 13 év kilenc hónapra ítélték. Az ítélethirdetés közben a férfi nagyot sóhajtott. A szakértői vélemények szerint az ma még nem megállapítható, hogy a két kislányra milyen hatással vannak az elszenvedett események - írta meg az Origo.