Bebe egy etióp kislányt fogadott örökbe

Forrás: BORSOS_FOTO/Borsos_David -
örökbefogadás Bebe énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bebe elárulta a karrierjével kapcsolatos új terveit, és az örökbefogadott kislányáról is mesélt. 

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, Bebe házassága tavaly véget ért 8 év együttlét után. A Back II Black egykori frontemberét megviselték az események, főleg az egyedül töltött karácsony érintette rosszul.

Most azonban elárulta, hogy túltette magát a párkapcsolati nehézségeken, és továbbra is baráti kapcsolatban maradtak volt feleségével, Katával. Bebe újult erővel tért vissza, hatalmas erőbedobással dolgozik, sőt még egy etiópiai koncertet is szervez. A híresség azt is elárulta, hogy nem csupán zenészként szeretne adni a kinti közönségnek, hanem jószolgálati nagykövetként is.

Új célokat tűzött ki maga elé a híres énekes Forrás: BORSOS_FOTO/Borsos_David

"Ez egy küldetés a számomra, hiszen etióp gyökereim is vannak, de a kötelezettségeken túl énekesként is szeretnék hozzátenni valamit ehhez a munkámhoz" - mesélte Bebe.

Az Etiópiában megrendezésre kerülő koncertjét nem önös érdekekből vállalta, hanem azért, hogy az abból befolyt összeggel árvaházakat támogathasson. Abban is reménykedik, hogy a tavaly örökbefogadott kislánya, Hilina Berhane is részt vesz majd a nagy eseményen.

"Most harmadik osztályos, és minden hónapban támogatom anyagilag: a pénzt a szülei főleg az iskoláztatására, a tankönyveire költik" - írta meg a StoryMagazin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.