Gyilkossággal vádolják a magyar mulatóssztár párját - Bebetonozta áldozatát

Forrás: Thinkstock -
mulatós zene gyilkosság énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
December óta keresik az eltűnt B. Elvírát. Most kiderült, hogy egy osztrák férfi olthatta ki a nő életét, aki pedig egy magyar mulatóssztár kedvese. 

Az osztrák hatóságok szerint a negyvenéves Chris T. ölhette meg B. Elvírát, aki decemberben tűnt el. A férfi mariazelli otthonában hónapokon keresztül rejtegette az asszony maradványait, bebetonozta. Sajtóhírek szerint kutyák szagolták ki a testet a házban.

A Blikk információi szerint Chris B. az egyik magyar mulatóssztár párja. Az előadóművész több szerelmes fotót is posztolt, amin a gyilkossággal gyanúsított férfival látható, és nemrégiben egy posztban azt fejtegette, mennyire hiányzik neki a kedvese. A lap próbálta elérni a hölgyet, de nem reagált a megkeresésekre.

Elvíra lánya már elindult Ausztriába, hogy DNS-mintát vegyenek tőle, és így kétséget kizáróan azonosítani tudják az édesanyját.

"Egy osztrák ismerősével látták utoljára anyut Muraszemenyén december negyedikén, ekkor adott utoljára életjelet magáról. Tegnap hívtak minket a rendőrök, akik közölték, hogy ő lehet az a nő, akinek a holttestét megtalálták Ausztriában. Sajnos minden egyes részlet egybevág. Még valahol mindig remélem, hogy ez az egész egy rossz álom, és nem ő az, és ez az egész nem velünk történik. Fel sem bírom fogni, hogy egy ember hogyan tehet ilyet egy másik emberrel. Nincs méltó büntetés erre!" – mondta a fiatal nő a Blikknek.

Chris T. elfogásakor részletes beismerő vallomást tett. Állítása szerint ő találta meg a halott asszonyt a házában, de nem tudja, Elvíra hogyan veszíthette életét.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.