December óta keresik az eltűnt B. Elvírát. Most kiderült, hogy egy osztrák férfi olthatta ki a nő életét, aki pedig egy magyar mulatóssztár kedvese. 

Az osztrák hatóságok szerint a negyvenéves Chris T. ölhette meg B. Elvírát, aki decemberben tűnt el. A férfi mariazelli otthonában hónapokon keresztül rejtegette az asszony maradványait, bebetonozta. Sajtóhírek szerint kutyák szagolták ki a testet a házban. 

A Blikk információi szerint Chris B. az egyik magyar mulatóssztár párja. Az előadóművész több szerelmes fotót is posztolt, amin a gyilkossággal gyanúsított férfival látható, és nemrégiben egy posztban azt fejtegette, mennyire hiányzik neki a kedvese. A lap próbálta elérni a hölgyet, de nem reagált a megkeresésekre. 

Elvíra lánya már elindult Ausztriába, hogy DNS-mintát vegyenek tőle, és így kétséget kizáróan azonosítani tudják az édesanyját. 

"Egy osztrák ismerősével látták utoljára anyut Muraszemenyén december negyedikén, ekkor adott utoljára életjelet magáról. Tegnap hívtak minket a rendőrök, akik közölték, hogy ő lehet az a nő, akinek a holttestét megtalálták Ausztriában. Sajnos minden egyes részlet egybevág. Még valahol mindig remélem, hogy ez az egész egy rossz álom, és nem ő az, és ez az egész nem velünk történik. Fel sem bírom fogni, hogy egy ember hogyan tehet ilyet egy másik emberrel. Nincs méltó büntetés erre!" – mondta a fiatal nő a Blikknek.

Chris T. elfogásakor részletes beismerő vallomást tett. Állítása szerint ő találta meg a halott asszonyt a házában, de nem tudja, Elvíra hogyan veszíthette életét.