Hetekkel ezelőtt, a legnagyobb titokban elvált Liptai Claudia szerelme, Pataki Ádám. Így végre bármikor összeházasodhatnak a szerelmesek.

Több mint egy éve adták be a válókeresetet, de sokáig mégsem sikerült elválnia Pataki Ádámnak egykori párjától. Azt jósolták, nem is lesz egyszerű a különválás, mert a cukrász volt kedvese nem könnyíti meg a dolgokat. Ám két héttel ezelőtt mégis sikerült a legnagyobb titokban pontot tenni a kapcsolatuk végére, elváltak, így Claudia és Ádám bármikor összeházasodhat.

Bármikor összeházasodhat Liptai Claudia és Pataki ÁdámForrás: Facebook/ Liptai Claudia

"Már meg tudnak kérni" – mondta sejtelmesen Liptai Claudia, de szerencsére szerelme konkrétabb volt. "Egy pár héttel ezelőtt a lehető legnagyobb csendben elváltunk a feleségemmel. Felnőtt, kultúremberek módjára, egyetlen hangos szó nélkül, aminek nagyon örülök. Közös gyermekeink vannak, nagyon fontos, hogy jó viszony legyen közöttünk" – mondta a cukrász. Claudia a szülés óta most először jelent meg nyilvánosság előtt, nem is volt egyszerű elszakadnia Marcelltől. "Ha ránézek a kisfiamra, nem gondolok másra, csak arra, hogy mennyire szeretem. Minél több időt akarok vele tölteni, éppen ezért egy jó darabig biztosan nem térek vissza a közéletbe, sem tévébe, sem színpadra. És ahogy megy előre az idő, tök érdekes, hogy azt hittem, majd valamilyen hiátus lesz bennem, de nem... van egy időintervallum, amit képes vagyok a gyerekemtől távol tölteni, és aztán már nem bírom tovább. Ez nem ilyen »anyamajom lettem« érzés, hanem egyszerűen hiányzik. Úgy szeretem" – mondta Claudia a Borsnak.