Szűcs Judith 8 évvel fiatalabb férfit szeret

Forrás: FEM3 -
szerelem Szűcs Judith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szűcs Judith az énekesi karrierje mellett családot alapított, gyermeke is született, de nem abban a házasságban találta meg az igazi szerelmet. Egy 8 évvel fiatalabb férfi mellett boldog csak igazán.

Rögös út vezetett Szűcs Judith teljes boldogságához, de ő nem adta fel a küzdelmet. Szegény családból indult, de hatalmas sztár lett belőle, aki ráadásul külföldön is népszerű volt. A sikerek mellett nem maradt ki az életéből a házasság: Fülöp Csaba zeneszerző-szövegírótól született egy gyermeke, kapcsolatuk véget ért.

Szűcs Judith fiatalabb férfi mellett boldog Forrás: FEM3

10 évnyi házasság után váltak el, és Szűcs Judith életébe csak ez után jött el az igazi.

"Most teljes a család. Sosem mertem rábízni magam egy férfira – most igen.

Van valaki, akire felnézhetek, aki mellett doromboló cicuska is lehetek,

akivel a lányommal kölcsönös a szeretet. Küldött nekem a Jóisten egy 8 évvel fiatalabb férfit, és én sokáig akarok élni, hogy bepótoljam, ami hiányzott az életemből" – mondta a Hot! magazinnak Szűcs Judith, aki többször is elhalasztotta már az esküvőjét.

Szulák Andi, Kasza Tibi és Cooky lesznek A Nagy Duett zsűritagjaihttp://www.life.hu/sztarok/20170316-szulak-kasza-tibi-es-cooky-lesznek-a-nagy-duett-zsuritagjai.htmlA TV2 ismét elindítja nagy sikerű szórakoztató műsorát, A Nagy Duettet. Nagy volt a titkolózás a produkció körül, de most fény derült arra, hogy kik lesznek a zsűri tagjai! TV + Sztárok--Havas Henrik bevallotta, hogy ő egy médiasenkihttp://www.life.hu/sztarok/20170316-havas-henrik-egy-mediasenki.htmlHavas Henrik nem kötődik egyetlen csatornához sem, oda megy, ahová hívják. Saját bevallása szerint ezért ő egy médiasenki, egy igazi prostituált, aki ha újjászületne, Vágó István és Friderikusz szeretne lenni. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huZimány Linda is szerepel a Nagy Duettbenhttp://www.life.hu/sztarok/20170316-zimany-linda-es-olah-gergo-egy-par-a-nagy-duettben.htmlKiderült, hogy a Nagy Duetten Oláh Gergő párja Zimány Linda lesz. Az ügyvédjelöltként dolgozó egykori modell izgatottan áll a feladat előtt és mindent meg akar tenni annak érdekében, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa. Lássuk, kik a többi párosok! TV + Sztárok--Erdélyi Mónikára ismét rátalált a szerelemhttp://www.life.hu/sztarok/20170316-erdelyi-monika-egy-kulfoldi-ferfiba-szerelmes.htmlErdélyi Mónika már egy ideje nem beszél nyilvánosan a magánéletéről, de most megtudtuk: újból szerelmes. TV + Sztárok--Kapás Boglárka menyasszonyi ruhában pózolt - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170316-kapas-boglarka-menyasszonyi-ruhaban-pozolt.htmlKapás Boglárka nem csak úszódresszben mutat jól! Legutóbb közzétett fotójával bebizonyította, hogy menyasszonyi ruhában is gyönyörűen néz ki. TV + Sztárok-- Kiderült, mikor lesz Klapka György hagyatéki tárgyalásahttp://www.life.hu/sztarok/20170316--kiderult-hogy-mikor-lesz-klapka-gyorgy-hagyateki-targyalasa.htmlKlapka György családtagjainak sok dolga akadt az aranyember halála után, és még a hagyatéki tárgyalás sem zajlott le. Azt viszont már legalább tudják, hogy mikor lesz. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.