Vilmos herceg topleszmodellel bulizott - Fotó

Forrás: Glen Krohn -
buli modell Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceg minden kötelességét hátrahagyva elutazott, hogy kieressze a fáradt gőzt, mindezt egy pucér képeiről elhíresült modellel tette. A herceg felszabadultan bulizott és táncolt, míg otthon várták a kötelességei, na meg a felesége...

Nem kellene tovább feszítenie a húrt Vilmos hercegnek, mert már így is ferde szemmel néznek rá. Katalin és ő ugyanis nem veszik ki úgy a részüket a királyi kötelességekből, mint ahogy kéne, és nem is hajlandóak minden protokollnak eleget tenni. Vilmos már a mentőszolgálatnál sem dolgozik, így egyéb teendő híján elutazott síelni egy ledér modellel.

Vele Síelt Vilmos Forrás: Glen Krohn

Ahogy arról korábban a Life.hu is beszámolt, láthatóan nagyon jól érezték magukat egymás társaságában, de nagyon úgy tűnik, hogy a kinti időtöltésük nem csak a sportról szólt. A programba egy kis éjszakai mulatozás is belefért:

Vilmos önfeledten táncolt, valószínűleg ittas állapotban,

miközben felesége, gyermekei és a teendői otthon várták, távol a svájci síparadicsomtól.

Vilmos herceg táncmozdulatai irigylésre méltóak Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 AKM-GSI, Inc./Tmza

Sophie Taylor egyik barátnőjének édesanyja nyilatkozott az esetről, de szerinte badarság, hogy bármi is történt volna Sophie és Vilmos között, hiszen a modellnek barátja van. Ő ott is volt a síelésen, de bulizni nem tudott elmenni, viszont ő biztatta arra a lányt, hogy menjen csak el nyugodtan mulatni a herceggel. Mióta ez kiderült, a lányt mindenhol ócsárolják, és rondának nevezik, közben ő a legszebb és legaranyosabb lány a világon az anyuka szerint.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.