Eva Mendes fél év után újra nyilvánosság előtt mutatkozott

Forrás: AFP/Angela Weiss -
Ryan Gosling színésznő Eva Mendes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már nagyon sokan hiányolták a csinos sztárt, de most végre visszatért.

A színésznő a New York & Company áruház megnyitóján tette tiszteletét 6 hónapnyi kihagyás után. A Miamiban rendezett eseményre Eva egy gyönyörű türkiz ruhát választott, melyből az egyik válla is kilátszott. A csodás ruhakölteményhez egy színes övet vett fel, és nem meglepő módon fantasztikusan nézett ki.

Eva Mendes végre ismét a nyilvánosság előtt mutatkozott Forrás: AFP/Angela Weiss

Állítása szerint a második gyermekük születése után már nehezebben tudta visszaszerezni régi formáját, de szerencsére Evanak nincs miért szégyenkeznie. Azt is bevallotta, hogy ezt csak úgy tudja elérni, ha odafigyel a táplálkozásra, és semmilyen gyorskajának nem enged teret a mindennapjaiban.

A sztáranyuka komoly meghurcoltatásban részesült, miután nem vett részt az Oscar-gálán, pedig párja, Ryan Gosling is a jelöltek között volt. Ezt akkor azzal magyarázta, hogy szívesebben tölti az idejét otthon a gyerekekkel, mint a vörös szőnyegen, bár ezzel a válasszal nem mindenki volt megelédegve. Eva friss fotóját itt tudod megtekinteni.

Nyílt levél Eva Mendesnek, amiért nem jelent meg az Oscaron

Egy hét telt el a 2017-es Oscar-gála óta, megoldódni látszik a La La Land–Moonlight fiaskó, és lassan, de biztosan felfogjuk azt is, hogy a Mindenki bizony tényleg hazahozott egy szobrocskát Los Angelesből. Egyvalamin azonban képtelen vagyok túllendülni. Méghozzá azon, hogy Eva Mendes nem kísérte el Ryan Goslingot a rendezvényre. És ugyan beolvasni nem tudok neki, önmagam megnyugtatására leírom, mi a problémám.
Kasszás Erzsi nem érti, miért bántják alakja miatthttp://www.life.hu/sztarok/20170317-kasszas-erzsi-nem-erti-miert-bantjak.htmlRemekül érzi magát a bőrében a Kasszás Erzsit megformáló színésznő, ezért nem érti, hogy miért kritizálják annyian az alakját. A reklám megjelenése óta ugyanis nagyon sok ocsmányságot kell eltűrnie. TV + SztárokOrigoNádai Anikó szakításán viccelődött Sebestyén Balázs és Vadon Janihttp://www.life.hu/sztarok/20170317-nadai-aniko-szakitasan-viccelodtek.htmlSebestyén Balázs egy fikarcnyit sem lett finomabb, esti műsorában mindenkinek megtalálja a legérzékenyebb pontját, Nádai Anikónak is: a szakításán viccelődtek. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoPintér Tibort üldözi egy rajongójahttp://www.life.hu/sztarok/20170317-pinter-tibort-koveti-egy-rajongoja.htmlPintér Tibor után mindig is bomlottak a nők, ez most sincs másképp. Vannak azonban olyanok, akik túlzásba viszik a rajongást: egy őrült nő minden lépését követi! TV + SztárokOrigoGyőrfi Pál szerint kikapcsolódás lesz A Nagy Duett- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170317-gyorfi-pal-elsosegelyt-is-nyujtanak-versenytarsainak-a-nagy-duett.htmlGyőrfi Pált többször láthattuk már televíziós pordukcióban. Ezúttal A Nagy Duettben fogja megcsillogtatni énekes és táncos tudását: Fábián Julival mindent bevetnek majd a győzelem érdekében. TV + SztárokOrigoÍgy táncol Demcsák Zsuzsa - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170317-igy-tancol-demcsak-zsuzsa.htmlDemcsák Zsuzsa éppen a jól megérdemelt szabadságát tölti, egy kis síeléssel kapcsolódik ki, na meg tánccal! Nézd meg, hogy riszál a műsorvezető. TV + SztárokOrigoCsipa szerint Mádai Viviennel nem lesz gondhttp://www.life.hu/sztarok/20170317-csipanak-a-tanccal-lesznek-gondjai-a-nagy-duettben.htmlCsipa és Mádai Vivien is A Nagy Duett című műsor sztárpárjainak táborát erősítik majd. A közös munka még csak most kezdődik, ám a Hooligans énekese nem fél a feladattól, alig várja, hogy belevágjanak. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.