Kasszás Erzsi nem érti, miért bántják alakja miatt

Forrás: Origo -
Balázs Andrea Kasszás Erzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Remekül érzi magát a bőrében a Kasszás Erzsit megformáló színésznő, ezért nem érti, hogy miért kritizálják annyian az alakját. A reklám megjelenése óta ugyanis nagyon sok ocsmányságot kell eltűrnie.

Néhány óra alatt robbant be a köztudatba Kasszás Erzsi, pedig már évek óta színészkedik Balázs Andrea, ráadásul kiválóan. Ez a szerep azonban kétségtelenül meghozta számára az országos ismertséget, soha nem irányult még rá ekkora figyelem. Ez persze nem mindig jó, hiszen rengetegen támadják, mióta megjelent a kisfilm.

Balázs Andrea, azaz Kasszás Erzsi nem érti, miért bántják Forrás: Origo

"A lábam hegétől a fejem búbjáig kielemeztek, és mindenről volt valami ocsmány kritika, de jókat röhögtem rajta. (...) Bőven akadtak durvább szexuális ajánlatok is. Azért kaptam rengeteg kedves véleményt is" - mondta Balázs Andrea, aki szerint Erzsi figurája hétköznapi, emberi, nem pedig egy mesterséges műnő. Ő szintén nem az, de ki van békülve a testével, ezért sem veszi fel a bántásokat.

"Nem haragszom a kritizálókra, csak megkérdezném: miért bántanak?

Gyerekkorom óta ilyen vagyok, sosem diétáztam, nem kínlódtam, hogy jó nő legyek. (...) Szeretem magam, az összes tökéletlenségemmel és hibámmal együtt. Mindig dundi voltam, de senki nem bántott érte" - mesélte a Best Magazinnak a színésznő, aki évek óta boldog párkapcsolatban él. "Rajta vagyunk a babaprojekten, remélem, nemsokára annak is eljön az ideje" - árulta el terveit Balázs Andi.

Nádai Anikó szakításán viccelődött Sebestyén Balázs és Vadon Janihttp://www.life.hu/sztarok/20170317-nadai-aniko-szakitasan-viccelodtek.htmlSebestyén Balázs egy fikarcnyit sem lett finomabb, esti műsorában mindenkinek megtalálja a legérzékenyebb pontját, Nádai Anikónak is: a szakításán viccelődtek. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoPintér Tibort üldözi egy rajongójahttp://www.life.hu/sztarok/20170317-pinter-tibort-koveti-egy-rajongoja.htmlPintér Tibor után mindig is bomlottak a nők, ez most sincs másképp. Vannak azonban olyanok, akik túlzásba viszik a rajongást: egy őrült nő minden lépését követi! TV + SztárokOrigoGyőrfi Pál szerint kikapcsolódás lesz A Nagy Duett- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170317-gyorfi-pal-elsosegelyt-is-nyujtanak-versenytarsainak-a-nagy-duett.htmlGyőrfi Pált többször láthattuk már televíziós pordukcióban. Ezúttal A Nagy Duettben fogja megcsillogtatni énekes és táncos tudását: Fábián Julival mindent bevetnek majd a győzelem érdekében. TV + SztárokOrigoErdei Zsolt, Madár szeret énekelni- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170317-madar-nagyon-szeret-enekelni.htmlMadár és Judy is szívesen vesznek részt A Nagy Duett című műsorban. Az ökölvívó elárulta: nagyon szeret énekelni. TV + SztárokOrigoVastag Csaba nem számít véres küzdelemre- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170317-vastag-csaba-es-abraham-edit-komolyan-veszik-feladatukat.htmlVastag Csaba is színesíti A Nagy Duett legújabb sztárvetélkedőjének listáját. Párja pedig a Barátok közt egykori zsémbes karakterét, Claudiát megformáló, Ábrahám Edit lesz. TV + SztárokOrigoÍgy táncol Demcsák Zsuzsa - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170317-igy-tancol-demcsak-zsuzsa.htmlDemcsák Zsuzsa éppen a jól megérdemelt szabadságát tölti, egy kis síeléssel kapcsolódik ki, na meg tánccal! Nézd meg, hogy riszál a műsorvezető. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.