Megvannak az újra induló Reggeli műsorvezetői

Forrás: RTL Klub -
Peller Anna Reggeli Lukács Miklós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, hamarosan újraindul az RTL Klub nagysikerű, Reggeli című műsora. Most pedig az is kiderült, kik lesznek a műsorvezetők.

A Fókusz péntek esti adásából tudhatták meg a nézők, hogy a Nyerő Páros győztesei, Peller Anna és Lukács Miklós lesznek a műsor házigazdái. "Át kell szerveznünk az életünket. Egyre jobban szokjuk a korai kelést, a gyermekünket már beszoktattuk az óvodába. Két órával korábban kelni, szinte gyerekjáték lesz" - viccelődött a színésznő férje.

Peller Anna és párja, Lukács Miklós Forrás: RTL Klub

"A műsorvezetést mi még nem próbáltuk, úgyhogy ez egy teljesen új dolog. Arról nem is beszélve, hogy ez egy szakma, és én soha nem gondoltam magamról, hogy műsorvezető lennék vagy leszek. Szóval igen, nehéz lesz, de biztosan megugorjuk Annával, mert szeretjük egymás, mert odaadók vagyunk és belevalók. Bízunk benne, hogy az emberek is fognak szeretni minket" - tette hozzá.

Dobó Kata: "Az anyaság elnézővé, megengedővé tesz és közben bekapcsol"http://www.life.hu/sztarok/20170317-interju-dobo-kataval.htmlDobó Kata nevét egy ország ismerte meg, amikor 1997-ben ő játszotta a Miniszter félrelép című filmben Marosi Tünde szerepét. Kata sikere azóta is töretlen, olyan közismert magyar filmek köthetőek a nevéhez, mint a Csak szex és más semmi, vagy a Szabadság, szerelem. Az idei GLAMOUR Women of the Year Az év színésznője kategória jelöltje 38 éves korában vált édesanyává, de mint elmondta, úgy érzi, mintha kislánya, Szofi mindig is az élete része lett volna. Kata most a karrierről, a gyermek születése utáni évekről, és a nőiességről beszélt. TV + SztárokOrigoEva Mendes fél év után újra nyilvánosság előtt mutatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20170317-eva-mendes-ujra-nyilvanossag-elott-mutatkozott.htmlMár nagyon sokan hiányolták a csinos sztárt, de most végre visszatért. TV + Sztárok--Szabó Zsófi romantikus fotóval köszöntötte a férjét http://www.life.hu/sztarok/20170317-szabo-zsofi-ferjenek-szuletesnapja-van.htmlA híres műsorvezető egy korábbi vallomása szerint egész életében arra vágyott, hogy valakihez tartozzon. Ám amióta megismerte Zsoltot, úgy érzi van kiről gondoskodnia, és ezzel végre beteljesedett minden vágya.TV + Sztárok--Lagzi Lajcsi szétvert egy autót - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170317-lagzi-lajcsi-szetvert-egy-autot.htmlLagzi Lajcsi valamiért nagyon dühbe gurult, ezt pedig egy autón vezette le. Fogta a kalapácsot és szanaszét vert egy trabantot. TV + SztárokOrigoKasszás Erzsi nem érti, miért bántják alakja miatthttp://www.life.hu/sztarok/20170317-kasszas-erzsi-nem-erti-miert-bantjak.htmlRemekül érzi magát a bőrében a Kasszás Erzsit megformáló színésznő, ezért nem érti, hogy miért kritizálják annyian az alakját. A reklám megjelenése óta ugyanis nagyon sok ocsmányságot kell eltűrnie. TV + SztárokOrigoKate Middleton a férje miatt szégyenkezikhttp://www.life.hu/sztarok/20170317-kate-middleton-a-ferje-viselkedese-miatt-szegyenkezik.htmlKatalin meghökkenve tapasztalta férje szokatlan viselkedését, de azt még nem tudni, hogy mi áll a herceg viselkedésének hátterében. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.