Vastag Csaba nem számít véres küzdelemre- Videó!

TV2 Ábrahám Edit Vastag Csaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vastag Csaba is színesíti A Nagy Duett legújabb sztárvetélkedőjének listáját. Párja pedig a Barátok közt egykori zsémbes karakterét, Claudiát megformáló, Ábrahám Edit lesz.

Az X-Faktor első szériájának győztese úgy gondolja nem lesznek véres küzdelmek, hiszen már a műsor előtt is barátságok szövődtek a versenyzők között. Egyelőre a színpadot sem fogják felszántani, hiszen a csiszolódás és a megfelelő színpadi jelenlét lesz a fontos az ő párosuknál.

Ábrahám Edit és Vastag Csaba is A Nagy Duett sztárpárjai között vannak Forrás: TV2

A Life.hu riportere arról is kérdezte az énekest, van-e olyan feladat, amit nem vállalna be, mondjuk a színpadi vetkőzést, de Csaba szerint nem hozzák majd őt ilyen helyeztbe, úgyhogy egyelőre semmitől sem tart.

Tolvai Reni nyerni akar- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170317-tolvai-reni-nyerni-akar-video.htmlTolvai Reni és párja, a mentalista Danny Blue hatalmas elánnal vágnak bele a TV2 sztáros vetélkedőjébe, A Nagy Duettbe. TV + SztárokCsipa szerint Mádai Viviennel nem lesz gondhttp://www.life.hu/sztarok/20170317-csipanak-a-tanccal-lesznek-gondjai-a-nagy-duettben.htmlCsipa és Mádai Vivien is A Nagy Duett című műsor sztárpárjainak táborát erősítik majd. A közös munka még csak most kezdődik, ám a Hooligans énekese nem fél a feladattól, alig várja, hogy belevágjanak. TV + SztárokOrigoOláh Gergő szórakozni akar A Nagy Duett alatthttp://www.life.hu/sztarok/20170317-olah-gergo-es-zimany-linda-egy-par-a-nagy-duettben.htmlOláh Gergő Zimány Lindát kapta párjául az április 2-án induló nagysikerű A Nagy Duett című műsorban. A Life.hu riportere az X-Faktor egykori győztesét faggatta a közös munkáról és a verseny alatti terveikről. TV + SztárokOrigoZimány Linda is szerepel a Nagy Duettbenhttp://www.life.hu/sztarok/20170316-zimany-linda-es-olah-gergo-egy-par-a-nagy-duettben.htmlKiderült, hogy a Nagy Duetten Oláh Gergő párja Zimány Linda lesz. Az ügyvédjelöltként dolgozó egykori modell izgatottan áll a feladat előtt és mindent meg akar tenni annak érdekében, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa. Lássuk, kik a többi párosok! TV + Sztárok--Alekosz új szerelme tévés műsorban meztelenkedetthttp://www.life.hu/sztarok/20170316-alekosz-szerelme-meztelen-realityben-szerepelt.htmlNagy Alekoszra hosszú idő után újra rátalált a szerelem. Új kedvese minden igényét és vizuális követelményét kielégíti, így tökéletes társra talált. Most azonban kiderült, hogy bájait nemcsak a görög származású sztár, hanem az egész ország is megcsodálhatta, ha akarta: meztelen valóságshow-ban szerepelt a fiatal lány. TV + Sztárok--Pachmann Péter elmondta véleményét a Hujber-ügyrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170314-pachmann-peternek-ez-a-velemenye-hujber-ferirol.htmlPachmann Péter az életmódcsatorna műsorában elmondta véleményét a Hujber-ügyről. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.