Nicole Scherzinger nagyon csúnyán berúgott

Forrás: NORTHFOTO/KGC Photo Agency LLP/Kgc-182 -
részeg Nicole Scherzinger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Támolyogni is csak segítséggel tudott, úgy berúgott Nicole Scherzinger. A részeg énekesnőt akkor kapták lencsevégre, amikor egy szórakozóhelyről távozott.

Biztosan nem volt boldog Nicole Scherzinger, amikor másnap már józanon meglátta az újságok címoldalát! Nem tartjuk kizártnak, hogy arra sem emlékszik, hogy lefotózták, hiszen a mozgás is komoly nehézségeket okozott számára. Nyilvánvaló, hogy rengeteget ivott, a haja kócos volt, ruhájának felsőrésze pedig szétcsúszott. Kínos!
Az énekesnőről készült képeket itt nézheted meg.

Nicole Scherzinger rettenetesen részeg volt Forrás: NORTHFOTO/KGC Photo Agency LLP/Kgc-182
Németh Kristóf majdnem elsírta magát, mikor a szakításáról beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20170318-nemeth-kristofot-megviseli-a-szakitas.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a színész és barátnője, Judit másfél év után szakítottak. Németh Kristóf már többször is elmondta, rossz passzban van, és nagyon fáj neki az elválás. Úgy tudni, már esküvőt és gyermeket is tervezett kedvesével. TV + SztárokOrigoMegvannak az újra induló Reggeli műsorvezetőihttp://www.life.hu/sztarok/20170317-peller-anna-es-lukacs-miklos-lesznek-a-reggeli-hazigazdai.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, hamarosan újraindul az RTL Klub nagysikerű, Reggeli című műsora. Most pedig az is kiderült, kik lesznek a műsorvezetők. TV + Sztárok--Titokzatos férfivel pihenti Sarka Katahttp://www.life.hu/sztarok/20170318-sarka-kata-egy-titokzatos-ferfivel-pihent.htmlÚgy tudtuk, hogy Sarka Kata a gyerekeivel utazott el Sárvárra, hogy kicsit kikapcsolódjanak. A Blikk olvasóriportere azonban egy titokzatos férfit is látott Kata oldalán.TV + SztárokOrigoKate Middleton a férje miatt szégyenkezikhttp://www.life.hu/sztarok/20170317-kate-middleton-a-ferje-viselkedese-miatt-szegyenkezik.htmlKatalin meghökkenve tapasztalta férje szokatlan viselkedését, de azt még nem tudni, hogy mi áll a herceg viselkedésének hátterében. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs letörte autója tükrét - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170317-sebestyen-balazs-letorte-autoja-tukret.htmlSebestyén Balázs reggele nagyon szerencsétlenül indult, hiába jósolt a horoszkópja sikereket mára, ugyan ezt is fel lehet úgy fogni: sikeresen letörte az autója tükrét. TV + Sztárok--Modellek, akik a szülés után egyből bombaformába kerültek - Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170317-modellek-akik-a-szules-utan-bombazok-voltak.htmlOlyan, mintha a modellek nem is hétköznapi emberek volnának, hiszen a testük folyamatosan úgy fest, akár egy párducé! A híres modellek még a szülés után is bombaformában vannak, mindössze néhány hónap pihenés után már úgy állhatnak a kifutón, mintha mi sem történt volna. Nézd meg, hogyan néztek ki a híres modellek szülés után! TV + SztárokAFP






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.